Het ontwaken van je vrouwelijke energie

vind je authentieke vrouwelijkheid terug met de Wereldwijde Baarmoederzegening

Prijs € 23,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Miranda Gray

Paperback | Juni 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wil je graag voluit leven als de hartstochtelijke, spirituele, sterke, liefdevolle, creatieve en sensuele vrouw die je in werkelijkheid bent? In dit boek vertelt grondlegster Miranda Gray het verhaal achter de Wereldwijde Baarmoederzegening en geeft ze nieuwe antwoorden op fundamentele vragen voor de moderne vrouw. Waarom is het baarmoedercentrum cruciaal voor het welzijn van alle vrouwen, ongeacht hun leeftijd of lichamelijke conditie? Op welke manier is het Heilige Vrouwelijke relevant voor moderne vrouwen en hoe kan dit helpen je leven minder stressvol te maken?Het in dit boek opgenomen 28-daagse programma 'Je bewust worden van je vrouwelijkheid' is een onmisbare gids naar je ware natuur en ondersteunt het helingsproces dat plaatsvindt door de Baarmoederzegening.Wat is de Wereldwijde Baarmoederzegening?Vijf keer per jaar verbinden bijna 200.000 vrouwen uit meer dan 150 landen zich met elkaar voor de Wereldwijde Baarmoederzegening. Deze zegening helpt hen te helen en hun lang vergeten authentieke vrouwelijkheid terug te vinden.Miranda Gray is een gepassioneerd auteur, spiritueel leraar en workshopleider over de cyclische natuur van vrouwen. Zij begeleidt vrouwen van over de hele wereld bij het ontdekken van hun vrouwelijkheid en spiritualiteit. Haar boeken zijn in meerdere talen vertaald.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Miranda Gray
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789460151712
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Wil je graag voluit leven als de hartstochtelijke, spirituele, sterke, liefdevolle, creatieve en sensuele vrouw die je in werkelijkheid bent? In dit boek vertelt grondlegster Miranda Gray het verhaal achter de Wereldwijde Baarmoederzegening en geeft ze nieuwe antwoorden op fundamentele vragen voor de moderne vrouw. Waarom is het baarmoedercentrum cruciaal voor het welzijn van alle vrouwen, ongeacht hun leeftijd of lichamelijke conditie? Op welke manier is het Heilige Vrouwelijke relevant voor moderne vrouwen en hoe kan dit helpen je leven minder stressvol te maken?

Het in dit boek opgenomen 28-daagse programma 'Je bewust worden van je vrouwelijkheid' is een onmisbare gids naar je ware natuur en ondersteunt het helingsproces dat plaatsvindt door de Baarmoederzegening.


Wat is de Wereldwijde Baarmoederzegening?
Vijf keer per jaar verbinden bijna 200.000 vrouwen uit meer dan 150 landen zich met elkaar voor de Wereldwijde Baarmoederzegening. Deze zegening helpt hen te helen en hun lang vergeten authentieke vrouwelijkheid terug te vinden.


Miranda Gray is een gepassioneerd auteur, spiritueel leraar en workshopleider over de cyclische natuur van vrouwen. Zij begeleidt vrouwen van over de hele wereld bij het ontdekken van hun vrouwelijkheid en spiritualiteit. Haar boeken zijn in meerdere talen vertaald.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Miranda Gray
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789460151712
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99