Het Mona Lisa-virus (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Tibor Rode

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het Mona Lisa-virus’ van Tibor Rode is een thriller voor de liefhebbers van Dan Brown. Zijn boeken ‘De Da Vinci Code’, ‘Het Bernini Mysterie’,’ Het Verloren Symbool’, ‘Inferno’en ‘Origin’ zijn volledig in de lijn met deze thriller van Tibor Rode.In Amerika verdwijnt een aantal deelnemers aan een missverkiezing. Wanneer ze gevonden worden blijken ze operatief verminkt te zijn. In Leipzig wordt het oude raadhuis opgeblazen en in Milaan wordt een muurschildering van Da Vinci vernietigd. Tegelijkertijd zorgt een computervirus er wereldwijd voor dat fotobestanden systematisch worden gewijzigd. Het verband tussen deze gebeurtenissen moet het antwoord zijn op het raadsel waar de Amerikaanse wetenschapper Helen Morgan voor staat. Haar dochter is ontvoerd en het spoor leidt naar Europa. Alles lijkt verband te houden met een complot rondom de creatie van het beroemde schilderij Mona Lisa van Leonardo Da Vinci, meer dan vijfhonderd jaar geleden.Tibor Rode werkte als advocaat, mediator en docent in Hamburg.’Feit en fictie worden goed met elkaar verweven, een sterke en overtuigende thriller.’ Ruhr Nachrichten

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tibor Rode
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026142055
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2017
Bestandsgrootte
1534533 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
309

Beschrijving

Het Mona Lisa-virus’ van Tibor Rode is een thriller voor de liefhebbers van Dan Brown. Zijn boeken ‘De Da Vinci Code’, ‘Het Bernini Mysterie’,’ Het Verloren Symbool’, ‘Inferno’en ‘Origin’ zijn volledig in de lijn met deze thriller van Tibor Rode.

In Amerika verdwijnt een aantal deelnemers aan een missverkiezing. Wanneer ze gevonden worden blijken ze operatief verminkt te zijn. In Leipzig wordt het oude raadhuis opgeblazen en in Milaan wordt een muurschildering van Da Vinci vernietigd. Tegelijkertijd zorgt een computervirus er wereldwijd voor dat fotobestanden systematisch worden gewijzigd. Het verband tussen deze gebeurtenissen moet het antwoord zijn op het raadsel waar de Amerikaanse wetenschapper Helen Morgan voor staat. Haar dochter is ontvoerd en het spoor leidt naar Europa. Alles lijkt verband te houden met een complot rondom de creatie van het beroemde schilderij Mona Lisa van Leonardo Da Vinci, meer dan vijfhonderd jaar geleden.

Tibor Rode werkte als advocaat, mediator en docent in Hamburg.

’Feit en fictie worden goed met elkaar verweven, een sterke en overtuigende thriller.’ Ruhr Nachrichten

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tibor Rode
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026142055
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2017
Bestandsgrootte
1534533 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
309

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99