Het Mij Mysterie

Het diepere water van het ware zelf

Prijs € 19,95

Levertijd: 5-8 werkdagen

Antonino Michielse

Paperback | Augustus 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wie zijn we? Wat is het zelf en hoe beweegt het zich voort in de wereld? Waar ligt de grens tussen werkelijkheid en illusie? Door middel van inzichten, metaforen en persoonlijke ervaringen werpt Antonino Michielse een licht op de paden waarlangs we het mysterie kunnen ontmoeten. Hij beschrijft hoe we onszelf ervaren in om-standigheden die we niet zelf lijken te creëren. Wat onze ervaring tekent zodra we ons bewuster worden, is het zien van een verborgen wereld achter de zichtbare wereld. We krijgen de kans het diepere water van ons ware zelf te ontmoeten; het mysterie van het "Mij" komt tot leven. Hoe komen we los uit een oud verhaal, zodat het ons naar nieuwe ervaringen brengt. Raken we ooit wel echt iets kwijt; is verlies toepasbaar op de werkelijkheid? Waar neemt de alles over-winnende kracht van liefde ons mee naartoe? Neem dit boek mee en laat het jou meenemen naar de antwoorden. Het zijn antwoorden zonder grammatica, want het gaat daar ver voorbij. Ze bevinden zich in jou. Jij bent het mysterie dat ontdekt wil worden.Antonino Michielse is een mysticus die niets liever doet dan reizen; reizen door zichzelf en in de wereld, alleen en met anderen. Bij-zondere ontmoetingen en ervaringen onderweg inspireren hem tot schrijven. Zijn taal is naar het hart toe geschreven. Het brengt het mysterie al tijdens het lezen tot leven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Antonino Michielse
Uitgever
Antonino Michielse
ISBN
9789463451673
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
244

Beschrijving

Wie zijn we? Wat is het zelf en hoe beweegt het zich voort in de wereld? Waar ligt de grens tussen werkelijkheid en illusie? Door middel van inzichten, metaforen en persoonlijke ervaringen werpt Antonino Michielse een licht op de paden waarlangs we het mysterie kunnen ontmoeten. Hij beschrijft hoe we onszelf ervaren in om-standigheden die we niet zelf lijken te creëren. Wat onze ervaring tekent zodra we ons bewuster worden, is het zien van een verborgen wereld achter de zichtbare wereld. We krijgen de kans het diepere water van ons ware zelf te ontmoeten; het mysterie van het "Mij" komt tot leven. Hoe komen we los uit een oud verhaal, zodat het ons naar nieuwe ervaringen brengt. Raken we ooit wel echt iets kwijt; is verlies toepasbaar op de werkelijkheid? Waar neemt de alles over-winnende kracht van liefde ons mee naartoe? Neem dit boek mee en laat het jou meenemen naar de antwoorden. Het zijn antwoorden zonder grammatica, want het gaat daar ver voorbij. Ze bevinden zich in jou. Jij bent het mysterie dat ontdekt wil worden.

Antonino Michielse is een mysticus die niets liever doet dan reizen; reizen door zichzelf en in de wereld, alleen en met anderen. Bij-zondere ontmoetingen en ervaringen onderweg inspireren hem tot schrijven. Zijn taal is naar het hart toe geschreven. Het brengt het mysterie al tijdens het lezen tot leven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Antonino Michielse
Uitgever
Antonino Michielse
ISBN
9789463451673
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
244

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99