Het leven is zo eenvoudig

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Suzanne Wouters

Paperback | Juni 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met dit tweede boek wil de auteur iedereen de nodige informatie geven om op een eenvoudige manier zich terug goed in zijn vel te voelen.Dit boek is de leidraad om samen met de VeraAmi® methode te gebruiken. Naast de theoretische uitleg worden tevens de toepassingen/oefeningen van VeraAmi® duidelijk uitgelegd in het boek.De auteur heeft dit boek geschreven vanuit haar ervaring dat veel mensen moeite hebben om dingen echt te veranderen in hun leven en dikwijls op zoek zijn naar wie ze echt zijn. Juist omdat het onderbewustzijn altijd op dezelfde manier reageert, worden we met steeds dezelfde problemen geconfronteerd. We dienen dus het onderbewustzijn opnieuw te herprogrammeren om ons leven te veranderen.Omdat Suzanne Wouters van mening is dat 'gelukkig zijn' op een eenvoudige manier te realiseren is, is VeraAmi® ontstaan.De auteur merkt dus ook terecht op dat 'hoe verder men doordringt tot de kern, hoe eenvoudiger alles wordt'.Blijf niet langer 'in de schaduw', er is een andere weg - de weg van het Licht. Maak er NU kennis mee en verander uw leven.Vertrek op reis, de meest opwindende reis ooit: de reis naar wie u echt bent!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Suzanne Wouters
Uitgever
Uitgeverij Partizaan & Uitgeverij BOXPress
ISBN
9789462952454
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
68

Beschrijving

Met dit tweede boek wil de auteur iedereen de nodige informatie geven om op een eenvoudige manier zich terug goed in zijn vel te voelen.
Dit boek is de leidraad om samen met de VeraAmi® methode te gebruiken. Naast de theoretische uitleg worden tevens de toepassingen/oefeningen van VeraAmi® duidelijk uitgelegd in het boek.

De auteur heeft dit boek geschreven vanuit haar ervaring dat veel mensen moeite hebben om dingen echt te veranderen in hun leven en dikwijls op zoek zijn naar wie ze echt zijn. Juist omdat het onderbewustzijn altijd op dezelfde manier reageert, worden we met steeds dezelfde problemen geconfronteerd. We dienen dus het onderbewustzijn opnieuw te herprogrammeren om ons leven te veranderen.

Omdat Suzanne Wouters van mening is dat 'gelukkig zijn' op een eenvoudige manier te realiseren is, is VeraAmi® ontstaan.

De auteur merkt dus ook terecht op dat 'hoe verder men doordringt tot de kern, hoe eenvoudiger alles wordt'.
Blijf niet langer 'in de schaduw', er is een andere weg - de weg van het Licht. Maak er NU kennis mee en verander uw leven.

Vertrek op reis, de meest opwindende reis ooit: de reis naar wie u echt bent!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Suzanne Wouters
Uitgever
Uitgeverij Partizaan & Uitgeverij BOXPress
ISBN
9789462952454
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
68

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99