Het land van Yatagan

Prijs € 24,42

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Chris Rockan

Paperback | April 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Esthelle, een jong meisje dat thuis wordt verwaarloosd en mishandeld, besluit het huis te verlaten.Ze is kreupel en daarom door ieder in haar omgeving veracht.Ze zwerft door het woud en wordt voor een tijd opgenomen bij een houthakkers echtpaar. Maar ook daar is zij niet gelukkig en loopt weg.Dan ontmoet zij in het woud een ridderlijk figuur die haar niet alleen beschermt maar meeneemt naar zijn woonplaats.Een plaats die zij droomt?Een prins is hij met duistere vrienden.Een van deze vrienden,die uiteindelijk een vijand blijkt te zijn, nodigt haar uit in zijn slot waar zij gevangen wordt op zijn jachtterrein. Een plaats die hij Terra noemt.Hier ontmoet zij terwijl ze dit land doorkruist,veel vrienden.Vrienden waarmee ze samen ontdekt dat dit land vervuld is met donkere machten, huurlingen van deze machtige vijand van haar droomprins.Overal waar zij komen zijn deze machten aanwezig die op slinkse wijze hen proberen te overweldigen.Door de strijd die zij moet leveren wordt dit aanvankelijk schuchtere meisje een sterke vrouw. Een vrouw met het karakter van een leider.Wat is het uiteindelijke doel van hun reis door dit vijandige land?Is het nog te ontvluchten?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Chris Rockan
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461932303
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
484

Beschrijving

Esthelle, een jong meisje dat thuis wordt verwaarloosd en mishandeld, besluit het huis te verlaten.
Ze is kreupel en daarom door ieder in haar omgeving veracht.
Ze zwerft door het woud en wordt voor een tijd opgenomen bij een houthakkers echtpaar. Maar ook daar is zij niet gelukkig en loopt weg.
Dan ontmoet zij in het woud een ridderlijk figuur die haar niet alleen beschermt maar meeneemt naar zijn woonplaats.Een plaats die zij droomt?
Een prins is hij met duistere vrienden.
Een van deze vrienden,die uiteindelijk een vijand blijkt te zijn, nodigt haar uit in zijn slot waar zij gevangen wordt op zijn jachtterrein. Een plaats die hij Terra noemt.
Hier ontmoet zij terwijl ze dit land doorkruist,veel vrienden.
Vrienden waarmee ze samen ontdekt dat dit land vervuld is met donkere machten, huurlingen van deze machtige vijand van haar droomprins.
Overal waar zij komen zijn deze machten aanwezig die op slinkse wijze hen proberen te overweldigen.
Door de strijd die zij moet leveren wordt dit aanvankelijk schuchtere meisje een sterke vrouw. Een vrouw met het karakter van een leider.
Wat is het uiteindelijke doel van hun reis door dit vijandige land?
Is het nog te ontvluchten?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Chris Rockan
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461932303
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
484

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99