Het kostbare ogenblik

wat de dood voor het leven kan betekenen

Prijs € 16,95

Tijdelijk niet beschikbaar

Margriet Irgang

Paperback | Oktober 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Waarom hebben we zoveel angst voor de dood? Waarschijnlijk omdat we de waarheid van de vergankelijkheid halstrarrig blijven negeren. Maar bij wie daar niet voor wegloopt, krijgt het hier en nu een heel nieuwe glans. Alles wordt dan kostbaar, niets verdient het om achteloos behandeld te worden, alles is belangrijk: het begin van een nieuwe dag, de roep van een vogel, het tikken van de regen tegen het raam, de stralen van de zon. Het leven is waardevol, uur na uur. Dat is wat de dood ons leert.Aan de hand van inspirerende verhalen uit de verschillende religieuze tradities, persoonlijke observaties en ervaringen ontvouwt Margrit Irgang in haar nieuwste boek een troostrijk perspectief op de vaak rauwe werkelijkheid en weet zij haar lezers telkens weer te overtuigen van de wonderbare schoonheid en kracht van het hier en nu!Margrit Irgang beoefent sinds 1984 zen, o.a. bij Thich Nhat Hanh. Ze geeft cursussen over aandacht en spiritualiteit en maakt veelbeluisterende redio-uitzendingen. Zij is auteur van talrijke boeken en kreeg verschillende onderscheidingen, onder andere de Rome-prijs Villa Massimo.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Margriet Irgang
Uitgever
Asoka
ISBN
9789056703561
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Waarom hebben we zoveel angst voor de dood? Waarschijnlijk omdat we de waarheid van de vergankelijkheid halstrarrig blijven negeren. Maar bij wie daar niet voor wegloopt, krijgt het hier en nu een heel nieuwe glans. Alles wordt dan kostbaar, niets verdient het om achteloos behandeld te worden, alles is belangrijk: het begin van een nieuwe dag, de roep van een vogel, het tikken van de regen tegen het raam, de stralen van de zon. Het leven is waardevol, uur na uur. Dat is wat de dood ons leert.

Aan de hand van inspirerende verhalen uit de verschillende religieuze tradities, persoonlijke observaties en ervaringen ontvouwt Margrit Irgang in haar nieuwste boek een troostrijk perspectief op de vaak rauwe werkelijkheid en weet zij haar lezers telkens weer te overtuigen van de wonderbare schoonheid en kracht van het hier en nu!

Margrit Irgang beoefent sinds 1984 zen, o.a. bij Thich Nhat Hanh. Ze geeft cursussen over aandacht en spiritualiteit en maakt veelbeluisterende redio-uitzendingen. Zij is auteur van talrijke boeken en kreeg verschillende onderscheidingen, onder andere de Rome-prijs Villa Massimo.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Margriet Irgang
Uitgever
Asoka
ISBN
9789056703561
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99