Het Koningsbedrog

Prijs € 21,99

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Steve Berry

Paperback | Mei 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Steve Berry staat garant voor historisch verantwoorde én avontuurlijke thrillers. Dat laat hij wederom zien in ‘Het Koningsbedrog’. Wanneer zijn zoon Gary in Londen wordt ontvoerd, raakt Cotton Malone betrokken bij een omvangrijk politiek steekspel. De kern van de zaak draait om een Libische terrorist die door de Schotse autoriteiten vrijgelaten zal worden. Amerika wil dat voorkomen, maar niets kan de Britten ervan overtuigen in te grijpen.Behalve misschien ‘Koningsbedrog’, een CIA-operatie die zich richt op de legitimiteit van het Britse koningshuis en koningin Elisabeth. Malone staat voor een dodelijk dilemma: om Gary te kunnen redden moet hij een gevaarlijk spel spelen. Want alleen door het blootleggen van een ongelooflijk geheim kan hij de vernietigende consequenties van Operatie Koningsbedrog voorkomen.‘Fans van Steve Berry hebben met Het Koningsbedrog een topthriller in handen.’ The Huffington Post‘Steve Berry overtreft zichzelf telkens weer.’ **** Hebban.nl/Crimezone‘Sfeer, inhoud, geschiedenis plus adembenemende spanning. Steve Berry is steengoed!’ Lee Child‘Steve Berry schrijft zinderende thrillers van wereldformaat.’ Peter James‘Zoals altijd bij Berry steek je er wat van op en intussen vlieg je door het boek.’ David BaldacciSteve Berry schrijft bestsellers die alom worden geprezen vanwege hun rijkdom aan historische details en de grondige research. Zijn thrillers verschijnen in veertig talen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Steve Berry
Uitgever
De Fontein
ISBN
9789026135941
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
432

Beschrijving

Steve Berry staat garant voor historisch verantwoorde én avontuurlijke thrillers. Dat laat hij wederom zien in ‘Het Koningsbedrog’.

Wanneer zijn zoon Gary in Londen wordt ontvoerd, raakt Cotton Malone betrokken bij een omvangrijk politiek steekspel. De kern van de zaak draait om een Libische terrorist die door de Schotse autoriteiten vrijgelaten zal worden. Amerika wil dat voorkomen, maar niets kan de Britten ervan overtuigen in te grijpen.Behalve misschien ‘Koningsbedrog’, een CIA-operatie die zich richt op de legitimiteit van het Britse koningshuis en koningin Elisabeth. Malone staat voor een dodelijk dilemma: om Gary te kunnen redden moet hij een gevaarlijk spel spelen. Want alleen door het blootleggen van een ongelooflijk geheim kan hij de vernietigende consequenties van Operatie Koningsbedrog voorkomen.

‘Fans van Steve Berry hebben met Het Koningsbedrog een topthriller in handen.’ The Huffington Post
‘Steve Berry overtreft zichzelf telkens weer.’ **** Hebban.nl/Crimezone
‘Sfeer, inhoud, geschiedenis plus adembenemende spanning. Steve Berry is steengoed!’ Lee Child
‘Steve Berry schrijft zinderende thrillers van wereldformaat.’ Peter James
‘Zoals altijd bij Berry steek je er wat van op en intussen vlieg je door het boek.’ David Baldacci
Steve Berry schrijft bestsellers die alom worden geprezen vanwege hun rijkdom aan historische details en de grondige research. Zijn thrillers verschijnen in veertig talen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Steve Berry
Uitgever
De Fontein
ISBN
9789026135941
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
432

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99