Het Kleine Werk

de moorden van Rennes-le-Château

Prijs € 20,00

Uitverkocht

S.M.F. van de Kamp de Villandry

Paperback | December 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze roman Het Kleine Werk is het tweede deel van Het Grote Werk, maar kan ook afzonderlijk gelezen worden. We worden in deze zeer toegankelijke en grappige thriller meegenomen naar Rennes-le-Château dat schuil gaat in een mist van geheimen en waar zich een grote schat zou bevinden. Het Grote Werk heeft de uitkomsten merendeels gegeven, maar in dit deel worden alle overige vragen beantwoord en blijken er personen te zijn overleden onder verdachte omstandigheden. Werden zij vermoord? Door wie en waarom? Waar bevindt zich de plaats van de schat?Twee jongens nemen ons mee in de zoektocht naar de waarheid van de ge-schiedenis van dit wereldberoemde dorp. Het verhaal is een aaneenschakeling van menselijke inschattingsfouten van alle betrokken personen wat niet anders kan uitlopen dan op een drama. Zo is de hoofdpersoon Emil geobsedeerd dit geheim op te lossen en sleept hierin zijn vriend mee, die verliefd wordt op een onervaren agente van de CIA. Een priester en de burgemeester proberen de zaak te redden, maar uiteindelijk heeft toch een geheime broederschap het laatste woord. Of misschien toch niet. Op de achtergrond voltrekt zich het leven van Jezus en Judas op de resten van een Keltische beschaving gevolgd door de rol van de Roomse kerk en tussen de tegenwoordige ruïnes van trotse kastelen in de mooie Languedoc. De auteur heeft meer dan veertien jaar onderzoek gedaan naar deze historie, al zijn de hoofdpersonen en omstandigheden natuurlijk voor een deel fictief.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
S.M.F. van de Kamp de Villandry
Uitgever
U2pi BV
ISBN
9789087597177
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
198

Beschrijving

Deze roman Het Kleine Werk is het tweede deel van Het Grote Werk, maar kan ook afzonderlijk gelezen worden. We worden in deze zeer toegankelijke en grappige thriller meegenomen naar Rennes-le-Château dat schuil gaat in een mist van geheimen en waar zich een grote schat zou bevinden. Het Grote Werk heeft de uitkomsten merendeels gegeven, maar in dit deel worden alle overige vragen beantwoord en blijken er personen te zijn overleden onder verdachte omstandigheden. Werden zij vermoord? Door wie en waarom? Waar bevindt zich de plaats van de schat?
Twee jongens nemen ons mee in de zoektocht naar de waarheid van de ge-schiedenis van dit wereldberoemde dorp. Het verhaal is een aaneenschakeling van menselijke inschattingsfouten van alle betrokken personen wat niet anders kan uitlopen dan op een drama. Zo is de hoofdpersoon Emil geobsedeerd dit geheim op te lossen en sleept hierin zijn vriend mee, die verliefd wordt op een onervaren agente van de CIA. Een priester en de burgemeester proberen de zaak te redden, maar uiteindelijk heeft toch een geheime broederschap het laatste woord. Of misschien toch niet. Op de achtergrond voltrekt zich het leven van Jezus en Judas op de resten van een Keltische beschaving gevolgd door de rol van de Roomse kerk en tussen de tegenwoordige ruïnes van trotse kastelen in de mooie Languedoc. De auteur heeft meer dan veertien jaar onderzoek gedaan naar deze historie, al zijn de hoofdpersonen en omstandigheden natuurlijk voor een deel fictief.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
S.M.F. van de Kamp de Villandry
Uitgever
U2pi BV
ISBN
9789087597177
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
198

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99