Het jaar van de onthullingen

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Jacques Brooijmans

Paperback | Mei 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

‘Het jaar van de onthullingen’ is het tweede boek van het tweeluik over Astrid, op weg naar haar eindexamen.In het eerste boek, ‘Het jaar van de veranderingen’ zet haar stiefvader Theo haar hele leven op zijn kop. Astrid ziet geen andere uitweg dan te breken met haar familie. Wat betekent dat? Hoe definitief is de breuk met haar moeder? Ook in ‘Het jaar van de onthullingen’ is Astrid nog niet van ‘stiefvader’ Theo af. Astrid wil meer te weten komen over haar biologische vader die ze sinds haar zesde niet meer gezien heeft en die door haar moeder wordt gehaat. Wat bezorgt hem bij veel mensen zijn slechte naam? Zou hij haar opnieuw willen leren kennen, na meer dan tien jaar? Wil zij zelf eigenlijk degene die hij nu is, wel leren kennen? Nog voor ze een antwoord op die vragen krijgt, ontdekt ze verrassende én confronterende waarheden over zijn leven, én dat van haar moeder. Intussen werkt ze aan haar eindexamen, en aan haar toekomst als toneelspeelster. Haar verhouding met haar Engelse vriend John komt onder druk te staan door de afstand en het gebrek aan tijd. Is hij haar grote liefde, of zijn er anderen? Vol overgave probeert Astrid alle mensen om wie ze niet heen kan en om wie ze niet heen wil, allereerst haar verdwenen vader, een plek in haar leven te geven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jacques Brooijmans
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044815139
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
263

Beschrijving

‘Het jaar van de onthullingen’ is het tweede boek van het tweeluik over Astrid, op weg naar haar eindexamen.
In het eerste boek, ‘Het jaar van de veranderingen’ zet haar stiefvader Theo haar hele leven op zijn kop. Astrid ziet geen andere uitweg dan te breken met haar familie. Wat betekent dat? Hoe definitief is de breuk met haar moeder? Ook in ‘Het jaar van de onthullingen’ is Astrid nog niet van ‘stiefvader’ Theo af.
Astrid wil meer te weten komen over haar biologische vader die ze sinds haar zesde niet meer gezien heeft en die door haar moeder wordt gehaat. Wat bezorgt hem bij veel mensen zijn slechte naam? Zou hij haar opnieuw willen leren kennen, na meer dan tien jaar? Wil zij zelf eigenlijk degene die hij nu is, wel leren kennen? Nog voor ze een antwoord op die vragen krijgt, ontdekt ze verrassende én confronterende waarheden over zijn leven, én dat van haar moeder. Intussen werkt ze aan haar eindexamen, en aan haar toekomst als toneelspeelster. Haar verhouding met haar Engelse vriend John komt onder druk te staan door de afstand en het gebrek aan tijd. Is hij haar grote liefde, of zijn er anderen? Vol overgave probeert Astrid alle mensen om wie ze niet heen kan en om wie ze niet heen wil, allereerst haar verdwenen vader, een plek in haar leven te geven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jacques Brooijmans
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044815139
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
263

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99