Het icoon

Een misdadige constructie

Prijs € 18,95

Levertijd: 2-3 werkdagen

Peter J.L.M. Bernink

Paperback | November 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De familie Zeelen beheert luxe wooncomplexen, waarvan Morgenschittering de grootste is: na de Martinitoren het hoogste gebouw in Groningen. Het megalomane paleis van glas is zeer in trek bij vermogende mensen. Maar voor de bewoners begint hun verblijf in dit iconische gebouw langzaamaan een hel te worden.Een zelfmoord van een van de bewoners wekt de belangstelling van de buitenwereld. En als er daarna nog een dubieus ongeluk plaatsvindt met twee doden, start hoofdinspecteur Kuitert van de Groningse recherche een diepgaand onderzoek.De zaak neemt een onverwachte wending als de gehate voorzitter van de directie, de beeldschone Gina Zeelen wordt vermoord. De dader wordt onder de bewoners gezocht, maar Kuitert tast volledig in het duister. Om tot een oplossing te komen roept hij de hulp in van oud-hoofdinspecteur Popma.Peter J.L.M.Bernink (1944) werd geboren in Enschede. Na zijn studie geneeskunde in Amsterdam vertrok hij naar Groningen om te promoveren en cardioloog te worden. Met groot genoegen werkte hij bijna dertig jaar in het Martiniziekenhuis te Groningen. In 2014 debuteerde hij met de thriller 'Geen Weg Terug', die in 2016 als heruitgave bij Palmslag verscheen. Na 'Valse Hoop' en 'Kwade Vrienden' is 'Het Icoon' alweer zijn vierde thriller die is verschenen bij Palmslag.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peter J.L.M. Bernink
Uitgever
Palmslag
ISBN
9789491773754
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De familie Zeelen beheert luxe wooncomplexen, waarvan Morgenschittering de grootste is: na de Martinitoren het hoogste gebouw in Groningen. Het megalomane paleis van glas is zeer in trek bij vermogende mensen. Maar voor de bewoners begint hun verblijf in dit iconische gebouw langzaamaan een hel te worden.

Een zelfmoord van een van de bewoners wekt de belangstelling van de buitenwereld. En als er daarna nog een dubieus ongeluk plaatsvindt met twee doden, start hoofdinspecteur Kuitert van de Groningse recherche een diepgaand onderzoek.
De zaak neemt een onverwachte wending als de gehate voorzitter van de directie, de beeldschone Gina Zeelen wordt vermoord. De dader wordt onder de bewoners gezocht, maar Kuitert tast volledig in het duister. Om tot een oplossing te komen roept hij de hulp in van oud-hoofdinspecteur Popma.

Peter J.L.M.Bernink (1944) werd geboren in Enschede. Na zijn studie geneeskunde in Amsterdam vertrok hij naar Groningen om te promoveren en cardioloog te worden. Met groot genoegen werkte hij bijna dertig jaar in het Martiniziekenhuis te Groningen. In 2014 debuteerde hij met de thriller 'Geen Weg Terug', die in 2016 als heruitgave bij Palmslag verscheen. Na 'Valse Hoop' en 'Kwade Vrienden' is 'Het Icoon' alweer zijn vierde thriller die is verschenen bij Palmslag.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peter J.L.M. Bernink
Uitgever
Palmslag
ISBN
9789491773754
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99