Het grote voorleesboek van Sofie

Prijs € 22,99

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Annemarie ten Brinke, Willemijn de Weerd

Paperback | November 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wie kent ze inmiddels niet: de eigenwijze en ondernemende Sofie, haar zusje Lotte en buurjongetje Bram? Heel veel kinderen én volwassenen hebben al genoten van de herkenbare verhalen over alledaagse kleuterbelevenissen. Nu zijn alle 120 verhalen gebundeld in 'Het grote voorleesboek van Sofie'! Deze bundel staat garant voor urenlang voorleesplezier, thuis én op school!De karakteristieke en sprekende illustraties van Marie-Sophie Mejan en Esther Leeuwrik maken het boek helemaal af.- Alle verhalen over de eigenwijze Sofie nu in één band!- Onmisbaar in elke kleuterklas- Voor eindeloos voorleesplezier- Zie www.willemijndeweerd.nl/voorstellingen voor een vrolijke voorleesvoorstelling over Sofie!De media over de eerdere voorleesboeken van Sofie:'Voorlezen is het plezierigst als het boek zowel leuk is voor het kind als de voorlezer. "De knuffel van Sofie" is zo'n boek. De schrijfstijl leest lekker voor, de plaatjes zijn speels en de verhalen hebben een mooie voorleeslengte.' - Nederlands Dagblad Annemarie ten Brinke en Willemijn de Weerd zijn allebei werkzaam in het basisonderwijs en moeder. Ze hebben diverse succesvolle kinderboeken gepubliceerd, waaronder de drie voorleesboeken over Sofie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Annemarie ten Brinke, Willemijn de Weerd
Uitgever
Mozaïek Junior
ISBN
9789023996767
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
248

Beschrijving

Wie kent ze inmiddels niet: de eigenwijze en ondernemende Sofie, haar zusje Lotte en buurjongetje Bram? Heel veel kinderen én volwassenen hebben al genoten van de herkenbare verhalen over alledaagse kleuterbelevenissen. Nu zijn alle 120 verhalen gebundeld in 'Het grote voorleesboek van Sofie'! Deze bundel staat garant voor urenlang voorleesplezier, thuis én op school!
De karakteristieke en sprekende illustraties van Marie-Sophie Mejan en Esther Leeuwrik maken het boek helemaal af.

- Alle verhalen over de eigenwijze Sofie nu in één band!
- Onmisbaar in elke kleuterklas
- Voor eindeloos voorleesplezier
- Zie www.willemijndeweerd.nl/voorstellingen voor een vrolijke voorleesvoorstelling over Sofie!

De media over de eerdere voorleesboeken van Sofie:
'Voorlezen is het plezierigst als het boek zowel leuk is voor het kind als de voorlezer. "De knuffel van Sofie" is zo'n boek. De schrijfstijl leest lekker voor, de plaatjes zijn speels en de verhalen hebben een mooie voorleeslengte.' - Nederlands Dagblad

Annemarie ten Brinke en Willemijn de Weerd zijn allebei werkzaam in het basisonderwijs en moeder. Ze hebben diverse succesvolle kinderboeken gepubliceerd, waaronder de drie voorleesboeken over Sofie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Annemarie ten Brinke, Willemijn de Weerd
Uitgever
Mozaïek Junior
ISBN
9789023996767
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
248

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99