Het grote sollicitatiespel

Prijs € 33,99

Uitverkocht

Eldert Nieuwenhuize, Maaike Kersbergen

Maart 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

* Inclusief sollicitatievragen die je kunt verwachten* Je krijgt inzicht in jezelf en jouw competenties en je leert jezelf krachtig en professioneel te presenteren, onder andere door middel van de STARR-methode.HET GROTE SOLLICITATIESPELGoed voorbereid naar je sollicitatiegesprek!Yes! Je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek! Natuurlijk bereid je je goed voor. Je leest een sollicitatieboek, bekijkt de website van het bedrijf waar je wilt gaan werken en bedenkt wat vragen. Het kan niet mis gaan! Maar toch... tijdens het sollicitatiegesprek merk je dat je af en toe stil valtof juist heel veel gaat praten en daardoor je gesprekspartner niet weet te boeien. En terwijl je het gebouw uitloopt, weet je al dat het gesprek niet echt goed liep omdat je bepaalde vragen krachtiger of bondiger had kunnen beantwoorden.Herkenbaar? Ondanks een goede voorbereiding loopt het tijdens sollicitatiegesprekken lang niet altijd zoals jij zou willen. En heel vaak komt dat doordat lezen over solliciteren alleen niet genoeg is. Solliciteren moet je doen. Vragen oefenen. Antwoorden oefenen. Uitgebreid. Kort. Onder tijdsdruk.En toch relaxt. Niet een keer, maar echt net zolang tot het soepel loopt.Het grote Sollicitatiespel is daarom de ideale voorbereiding voor sollicitatiegesprekken. Het bevat spelkaarten met meer dan 140 sollicitatievragen en diverse spelvormen om te oefenen.Wat levert het grote Sollicitatiespel je op? Je leert sollicitatievragen zo beantwoorden dat je het beste van jezelf laat zien. Deze vaardigheidontwikkel je door veel te oefenen, oefenen en oefenen. Het helpt je om vol zelfvertrouwen en ontspannen een sollicitatiegesprek in te gaan, wat jouw kansen op die baan vergroot!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Eldert Nieuwenhuize, Maaike Kersbergen
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789462720824
Bindwijze
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

* Inclusief sollicitatievragen die je kunt verwachten
* Je krijgt inzicht in jezelf en jouw competenties en je leert jezelf krachtig en professioneel te presenteren, onder andere door middel van de STARR-methode.

HET GROTE SOLLICITATIESPEL
Goed voorbereid naar je sollicitatiegesprek!

Yes! Je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek! Natuurlijk bereid je je goed voor. Je leest een sollicitatieboek, bekijkt de website van het bedrijf waar je wilt gaan werken en bedenkt wat vragen. Het kan niet mis gaan! Maar toch... tijdens het sollicitatiegesprek merk je dat je af en toe stil valt
of juist heel veel gaat praten en daardoor je gesprekspartner niet weet te boeien. En terwijl je het gebouw uitloopt, weet je al dat het gesprek niet echt goed liep omdat je bepaalde vragen krachtiger of bondiger had kunnen beantwoorden.

Herkenbaar? Ondanks een goede voorbereiding loopt het tijdens sollicitatiegesprekken lang niet altijd zoals jij zou willen. En heel vaak komt dat doordat lezen over solliciteren alleen niet genoeg is. Solliciteren moet je doen. Vragen oefenen. Antwoorden oefenen. Uitgebreid. Kort. Onder tijdsdruk.
En toch relaxt. Niet een keer, maar echt net zolang tot het soepel loopt.

Het grote Sollicitatiespel is daarom de ideale voorbereiding voor sollicitatiegesprekken. Het bevat spelkaarten met meer dan 140 sollicitatievragen en diverse spelvormen om te oefenen.

Wat levert het grote Sollicitatiespel je op? Je leert sollicitatievragen zo beantwoorden dat je het beste van jezelf laat zien. Deze vaardigheid
ontwikkel je door veel te oefenen, oefenen en oefenen. Het helpt je om vol zelfvertrouwen en ontspannen een sollicitatiegesprek in te gaan, wat jouw kansen op die baan vergroot!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Eldert Nieuwenhuize, Maaike Kersbergen
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789462720824
Bindwijze
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99