Het grote ideeënboek voor sportclubs

inspiratie uit de praktijk

Prijs € 34,95

Uitverkocht

Hardback | April 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Inspiratie uit de praktijkEr is een grote rijkdom aan kennis en ervaring aanwezig bij sportclubs. Daaruit is flink geput bij de samenstelling van Het Grote Ideeënboek voor Sportclubs. In dit kloeke boek worden praktijkvoorbeelden van honderden verschillende sportclubs gepresenteerd. Grote en kleine clubs, afkomstig uit alle windstreken en actief in de meest uiteenlopende takken van sport.Het resultaat is een bundeling van briljante ideeën, ludieke acties, praktische tips en slimme trucs waarmee elke club zijn voordeel kan doen.In het boek wordt aandacht geschonken aan alle aspecten van de organisatie van sportclubs:* Bestuur en beleid* Vrijwilligersmanagement* Financiële huishouding* Ledenwerving en -behoud* Organisatie activiteiten en evenementen* Maatschappelijke inzet* Sponsoring* Exploitatie kantine* Beheer accommodatie* Enzovoort, enzoverderDe praktijkvoorbeelden worden in het boek kort en pakkend beschreven. Voor aanvullende en meer gedetailleerde informatie kan de lezer terecht op www.nlsportclub.nl, het digitale platform van de stichting NL Sportclub.NL Sportclub is opgericht door en voor bestuurders van sportclubs in heel Nederland. De stichting bevordert de uitwisseling van kennis en ervaring, en stimuleert de samenwerking tussen sportclubs. En dat over de grenzen van gemeenten heen en tak van sport overstijgend. Het boek daagt sportbestuurders uit om vaker en verder over de schutting te kijken, en meer van elkaar te leren. Het wiel hoeft immers niet steeds opnieuw te worden uitgevonden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Arko Sports Media BV
ISBN
9789054724056
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Inspiratie uit de praktijk

Er is een grote rijkdom aan kennis en ervaring aanwezig bij sportclubs. Daaruit is flink geput bij de samenstelling van Het Grote Ideeënboek voor Sportclubs. In dit kloeke boek worden praktijkvoorbeelden van honderden verschillende sportclubs gepresenteerd. Grote en kleine clubs, afkomstig uit alle windstreken en actief in de meest uiteenlopende takken van sport.

Het resultaat is een bundeling van briljante ideeën, ludieke acties, praktische tips en slimme trucs waarmee elke club zijn voordeel kan doen.

In het boek wordt aandacht geschonken aan alle aspecten van de organisatie van sportclubs:

* Bestuur en beleid
* Vrijwilligersmanagement
* Financiële huishouding
* Ledenwerving en -behoud
* Organisatie activiteiten en evenementen
* Maatschappelijke inzet
* Sponsoring
* Exploitatie kantine
* Beheer accommodatie
* Enzovoort, enzoverder

De praktijkvoorbeelden worden in het boek kort en pakkend beschreven. Voor aanvullende en meer gedetailleerde informatie kan de lezer terecht op www.nlsportclub.nl, het digitale platform van de stichting NL Sportclub.

NL Sportclub is opgericht door en voor bestuurders van sportclubs in heel Nederland. De stichting bevordert de uitwisseling van kennis en ervaring, en stimuleert de samenwerking tussen sportclubs. En dat over de grenzen van gemeenten heen en tak van sport overstijgend. Het boek daagt sportbestuurders uit om vaker en verder over de schutting te kijken, en meer van elkaar te leren. Het wiel hoeft immers niet steeds opnieuw te worden uitgevonden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Arko Sports Media BV
ISBN
9789054724056
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99