Het GROTE Gesprekkenboek

Prijs € 42,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Jacco van den Berg, Mecheline Klijs

Paperback | November 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het voeren van gesprekken is voor leidinggevenden en HR professionals een dagelijkse bezigheid. Ieder gesprek kent zijn eigen voorbereiding, v valkuilen, dynamiek, fases en emoties. Vaak verlopen de gesprekken anders dan verwacht en misschien wel gehoopt. Het is dan ook de kunst om van die gesprekken effectieve gesprekken te maken. Het GROTE gesprekkenboek is geschreven voor leidinggevenden en HR-professionals door lijnmanagers, directeuren, HRD-consultants, HR Businesspartners, beleidsmedewerkersP&O, een casemanager, een manager Learning & Development en een psycholoog.Na een overzichtelijke theoretische inleiding, boordevol met tips en tools, valkuilen, aandachtspunten, stappenplannen en voorbeeldvragen, beantwoorden deze ervaringsdeskundigen uit de profit- en non profit sector veel voorkomende vragen, sommen do's and don'ts op en delen met de lezer het gesprek waar zij het meeste van hebben geleerd.In dit boek komen de volgende gesprekken aanbod:* selectiegesprek* arbeidsvoorwaardengesprek* introductiegesprek* feedbackgesprek* functioneringsgesprek* beoordelingsgesprek* correctiegesprek* verzuimgesprek* POP-gesprek* coachingsgesprek* jobcraftingsgesprek* loopbaancoachingsgesprek* demotiegesprek* adviesgesprek* conflictoplossend gesprek* onderhandelingsgesprek* slechtnieuwsgesprek* het exitgesprekDit in 2010 voor het eerst verschenen boek is herschreven (negen nieuwe auteurs, twee nieuwe hoofdstukken en meer dan 50 nieuwe vragen) en uitermate bruikbaar voor de ondersteuning in de dagelijkse gespreksvoering van leidinggevenden en HR-professionals. Door de overzichtelijke indeling, de begrijpelijke manier van schrijven en de heldere aangeboden gespreksmodellen is het GROTE gesprekkenboek goed toepasbaar binnen de gespreksvaardigheidsmodulen van de verschillende opleidingen in zowel Nederland als België.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jacco van den Berg, Mecheline Klijs
Uitgever
Vakmedianet
ISBN
9789462153745
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Het voeren van gesprekken is voor leidinggevenden en HR professionals een dagelijkse bezigheid. Ieder gesprek kent zijn eigen voorbereiding, v valkuilen, dynamiek, fases en emoties. Vaak verlopen de gesprekken anders dan verwacht en misschien wel gehoopt. Het is dan ook de kunst om van die gesprekken effectieve gesprekken te maken. Het GROTE gesprekkenboek is geschreven voor leidinggevenden en HR-professionals door lijnmanagers, directeuren, HRD-consultants, HR Businesspartners, beleidsmedewerkers
P&O, een casemanager, een manager Learning & Development en een psycholoog.
Na een overzichtelijke theoretische inleiding, boordevol met tips en tools, valkuilen, aandachtspunten, stappenplannen en voorbeeldvragen, beantwoorden deze ervaringsdeskundigen uit de profit- en non profit sector veel voorkomende vragen, sommen do's and don'ts op en delen met de lezer het gesprek waar zij het meeste van hebben geleerd.

In dit boek komen de volgende gesprekken aanbod:
* selectiegesprek
* arbeidsvoorwaardengesprek
* introductiegesprek
* feedbackgesprek
* functioneringsgesprek
* beoordelingsgesprek
* correctiegesprek
* verzuimgesprek
* POP-gesprek
* coachingsgesprek
* jobcraftingsgesprek
* loopbaancoachingsgesprek
* demotiegesprek
* adviesgesprek
* conflictoplossend gesprek
* onderhandelingsgesprek
* slechtnieuwsgesprek
* het exitgesprek

Dit in 2010 voor het eerst verschenen boek is herschreven (negen nieuwe auteurs, twee nieuwe hoofdstukken en meer dan 50 nieuwe vragen) en uitermate bruikbaar voor de ondersteuning in de dagelijkse gespreksvoering van leidinggevenden en HR-professionals. Door de overzichtelijke indeling, de begrijpelijke manier van schrijven en de heldere aangeboden gespreksmodellen is het GROTE gesprekkenboek goed toepasbaar binnen de gespreksvaardigheidsmodulen van de verschillende opleidingen in zowel Nederland als België.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jacco van den Berg, Mecheline Klijs
Uitgever
Vakmedianet
ISBN
9789462153745
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99