Het grote boek van Sebastiaan

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Mieke van Hooft

Hardback | Januari 1999 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sebastiaan is vijf jaar. Soms loopt alles een beetje anders dan hij denkt. Zo zit hij samen met zijn vriendinnetje Elfie op het stoepje. `Hihihihi,' giechelt Elfie. `Jij hebt een stomme naam: Sebastiaan. Weet je wat daar op rijmt? Banaan. Sebastiaan is een rare banaan.' Sebastiaan denkt na. `Elfie is een rare pelfie,' zegt hij dan. Welfie, Relfie. Welk woord rijmt er nu op Elfie? Boos kijkt Sebastiaan naar de grond en zegt: `Ik wil ook een naam waar niets op rijmt.' Samen denken ze diep na. Dan zegt Elfie: `Jásper. Jasper, papser, flapser.' Ja! Sebastiaan heeft voortaan Jasper! Ze dansen over het trottoir. `Ja-sper, Jáá-sper.' Maar ineens hoort de nieuwe Jasper zijn papa roepen: `Sebastiaan, Sebastiaaaan! Kom je de beslagkom uit likken?' Wat jammer dat hij nu net Jasper heet... Het eerste boek van Mieke van Hooft over Sebastiaan verscheen in 1985. Sindsdien is de vrolijke en ontroerende Sebastiaan niet meer weg te denken uit de kinderboekenwereld. Zo werd het tweede deel getipt door de Kinderjury. In Het grote boek van Sebastiaan zijn alle 58 verhalen uit Sebastiaan, Sebastiaan rare banaan en Sebastiaan blauwe billen gebundeld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mieke van Hooft
Uitgever
Uitgeversmaatschappij Holland B.V.
ISBN
9789025108120
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 1999
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Sebastiaan is vijf jaar. Soms loopt alles een beetje anders dan hij denkt. Zo zit hij samen met zijn vriendinnetje Elfie op het stoepje.
`Hihihihi,' giechelt Elfie. `Jij hebt een stomme naam: Sebastiaan. Weet je wat daar op rijmt? Banaan. Sebastiaan is een rare banaan.'
Sebastiaan denkt na. `Elfie is een rare pelfie,' zegt hij dan. Welfie, Relfie. Welk woord rijmt er nu op Elfie? Boos kijkt Sebastiaan naar de grond en zegt: `Ik wil ook een naam waar niets op rijmt.'
Samen denken ze diep na. Dan zegt Elfie: `Jásper. Jasper, papser, flapser.'
Ja! Sebastiaan heeft voortaan Jasper! Ze dansen over het trottoir. `Ja-sper, Jáá-sper.'
Maar ineens hoort de nieuwe Jasper zijn papa roepen: `Sebastiaan, Sebastiaaaan! Kom je de beslagkom uit likken?'
Wat jammer dat hij nu net Jasper heet...

Het eerste boek van Mieke van Hooft over Sebastiaan verscheen in 1985. Sindsdien is de vrolijke en ontroerende Sebastiaan niet meer weg te denken uit de kinderboekenwereld. Zo werd het tweede deel getipt door de Kinderjury. In Het grote boek van Sebastiaan zijn alle 58 verhalen uit Sebastiaan, Sebastiaan rare banaan en Sebastiaan blauwe billen gebundeld.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mieke van Hooft
Uitgever
Uitgeversmaatschappij Holland B.V.
ISBN
9789025108120
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 1999
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99