Het Geheim van Ji 3 (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Pierre Grimbert

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Pierre Grimbert wordt al jarenlang gezien als de grootste fantasy-ster van Frankrijk. En nu begint hij met Het Geheim van Ji ook de rest van Europa te veroveren. Van de vierdelige reeks werden inmiddels al meer dan 400.000 exemplaren verkocht. De Schaduw van het Verleden is het derde deel. Van Romines Diepe Toren naar de Grote Tempel van Ith, van het Gordijngebergte naar het Krijgersdal… De erfgenamen zetten hun wanhopige queeste voort. Een zoektocht die het lot van de Hoge Koninkrijken zal bepalen. Terwijl legers zich verzamelen, samenzweerders zichzelf onthullen en allerlei intriges aan het licht komen, trekken de erfgenamen eropuit. Maar ze hebben niet veel tijd meer. Het ontcijferen van de geheimen van Nol en zijn afgezanten leidt hen tot ver over de grenzen van de landen van het oosten. Alleen daar zullen ze het geheim ontdekken dat verstopt ligt in de schaduw van het verleden, als ze de reis ernaartoe tenminste overleven. ‘Niemand kan het succes evenaren dat Pierre Grimbert heeft bereikt.’ Le Monde ‘Houd de naam Grimbert goed in de gaten.’ Tor.com

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Pierre Grimbert
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024567072
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2015
Bestandsgrootte
1569318 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
230

Beschrijving

Pierre Grimbert wordt al jarenlang gezien als de grootste fantasy-ster van Frankrijk. En nu begint hij met Het Geheim van Ji ook de rest van Europa te veroveren. Van de vierdelige reeks werden inmiddels al meer dan 400.000 exemplaren verkocht. De Schaduw van het Verleden is het derde deel.

Van Romines Diepe Toren naar de Grote Tempel van Ith, van het Gordijngebergte naar het Krijgersdal… De erfgenamen zetten hun wanhopige queeste voort. Een zoektocht die het lot van de Hoge Koninkrijken zal bepalen. Terwijl legers zich verzamelen, samenzweerders zichzelf onthullen en allerlei intriges aan het licht komen, trekken de erfgenamen eropuit. Maar ze hebben niet veel tijd meer.
Het ontcijferen van de geheimen van Nol en zijn afgezanten leidt hen tot ver over de grenzen van de landen van het oosten. Alleen daar zullen ze het geheim ontdekken dat verstopt ligt in de schaduw van het verleden, als ze de reis ernaartoe tenminste overleven.



‘Niemand kan het succes evenaren dat Pierre Grimbert heeft bereikt.’ Le Monde ‘Houd de naam Grimbert goed in de gaten.’ Tor.com

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Pierre Grimbert
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024567072
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2015
Bestandsgrootte
1569318 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
230

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99