Het geheim van de betere therapeut

cliëntgestuurd, resultaatbewust

Prijs € 36,95

Uitverkocht

Barry L. Duncan

Paperback | Juli 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het is niet altijd even eenvoudig om bij een individuele cliënt objectief vast te stellen of je het gewenste resultaat behaalt. Of je therapie loopt niet zoals je gehoopt had en je begrijpt niet hoe dat komt en hebt geen idee hoe je het anders aan moet pakken of wat je eraan kunt doen. Je leest zo veel je kunt, je probeert de nieuwste benaderingen en technieken uit, maar ondanks al je inspanningen krijg je het gevoel dat er iets ontbreekt. Hoe kun je nu precies vaststellen of je vooruitgang boekt? Hoe kun je betere resultaten boeken, vaker en met meer verschillende soorten cliënten? Kortom: hoe kun je een betere therapeut worden?In Het geheim van de betere therapeut geeft Barry Duncan een antwoord op deze en andere vragen. Hij onderzoekt een aantal gemeenschappelijke factoren die aan alle therapieën ten grondslag liggen en laat zien hoe belangrijk de therapeutische relatie is voor een succesvolle therapie. Duncan geeft duidelijke en overtuigende adviezen over de manier waarop therapeuten kunnen omgaan met cliënten die na verloop geen verbetering lijken te vertonen. Die adviezen behelzen een eenvoudig vijfstappenplan waarin op de cliënt gebaseerde feedback over de geboekte resultaten wordt gecombineerd met de professionele langetermijnontwikkeling van de therapeut.Het geheim van de betere therapeut bevat levendige casusbeschrijvingen en is toegankelijk geschreven. Het biedt praktische handvatten aan iedereen die zijn werk een nieuwe richting wil geven en een betere therapeut wil worden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Barry L. Duncan
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789026522482
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
204

Beschrijving

Het is niet altijd even eenvoudig om bij een individuele cliënt objectief vast te stellen of je het gewenste resultaat behaalt. Of je therapie loopt niet zoals je gehoopt had en je begrijpt niet hoe dat komt en hebt geen idee hoe je het anders aan moet pakken of wat je eraan kunt doen. Je leest zo veel je kunt, je probeert de nieuwste benaderingen en technieken uit, maar ondanks al je inspanningen krijg je het gevoel dat er iets ontbreekt. Hoe kun je nu precies vaststellen of je vooruitgang boekt? Hoe kun je betere resultaten boeken, vaker en met meer verschillende soorten cliënten? Kortom: hoe kun je een betere therapeut worden?

In Het geheim van de betere therapeut geeft Barry Duncan een antwoord op deze en andere vragen. Hij onderzoekt een aantal gemeenschappelijke factoren die aan alle therapieën ten grondslag liggen en laat zien hoe belangrijk de therapeutische relatie is voor een succesvolle therapie. Duncan geeft duidelijke en overtuigende adviezen over de manier waarop therapeuten kunnen omgaan met cliënten die na verloop geen verbetering lijken te vertonen. Die adviezen behelzen een eenvoudig vijfstappenplan waarin op de cliënt gebaseerde feedback over de geboekte resultaten wordt gecombineerd met de professionele langetermijnontwikkeling van de therapeut.
Het geheim van de betere therapeut bevat levendige casusbeschrijvingen en is toegankelijk geschreven. Het biedt praktische handvatten aan iedereen die zijn werk een nieuwe richting wil geven en een betere therapeut wil worden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Barry L. Duncan
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789026522482
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
204

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99