Het geheim van Angela

Prijs € 20,90

Uitverkocht

Francesco Recami

Paperback | Maart 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bio auteur: Francesco Recami (Florence 1956) begon zijn carrière als redacteur van o.a. berggidsen. Rond zijn vijftigste gaat hij romans schrijven. Met succes; hij wint verscheidene prijzen. In Italië zijn De galerijflat en zijn bewoners beroemd en geliefd (Serena Libri, 2016). Een jaar later volgt Lijken in de kast (2017) over skeletten in de flat en een dure auto op de binnenplaats. In Het geheim van Angela trekt een ogenschijnlijk zachtmoedige flatbewoonster ten strijde.Korte inhoud: Angela Mattioli, bewoonster van een galerijflat en vriendin van Amedeo Consonni, stapt onverwachts uit het voorspelbare leven van een lerares op het lyceum. Een van haar leerlingen is ontvoerd, lijkt het, tegen een hoog losgeld. Een vervelende jongen, maar Angela wil weten wat er werkelijk is gebeurd. Ze gaat het uitzoeken en komt terecht in een onafzienbare kluwen van bizarre avonturen. De verbijsterde Amedeo kan het allemaal nauwelijks geloven. Citaat uit de roman: "Uit het landhuis kwamen vier of vijf mensen naar buiten, allemaal mannen, met een buik en in colbert, maar zonder stropdas. Het waren politiemannen.De vier mannen (of vijf, dat weet ik niet meer) liepen op me af.'Goeiedag,' zei ik, 'is de heer Reperti er? Ik moet hem dringend spreken.' 'Goeiedag, mevrouw Coldregotti-Minturni, eindelijk hebben we de eer u te ontmoeten...'Te laat besefte ik dat dit villa Reperti niet was en dat die mannen niet van de politie waren."

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Francesco Recami
Uitgever
Serena Libri
ISBN
9789076270869
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2020
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Bio auteur:
Francesco Recami (Florence 1956) begon zijn carrière als redacteur van o.a. berggidsen. Rond zijn vijftigste gaat hij romans schrijven. Met succes; hij wint verscheidene prijzen.
In Italië zijn De galerijflat en zijn bewoners beroemd en geliefd (Serena Libri, 2016). Een jaar later volgt Lijken in de kast (2017) over skeletten in de flat en een dure auto op de binnenplaats. In Het geheim van Angela trekt een ogenschijnlijk zachtmoedige flatbewoonster ten strijde.

Korte inhoud:
Angela Mattioli, bewoonster van een galerijflat en vriendin van Amedeo Consonni, stapt onverwachts uit het voorspelbare leven van een lerares op het lyceum. Een van haar leerlingen is ontvoerd, lijkt het, tegen een hoog losgeld. Een vervelende jongen, maar Angela wil weten wat er werkelijk is gebeurd. Ze gaat het uitzoeken en komt terecht in een onafzienbare kluwen van bizarre avonturen. De verbijsterde Amedeo kan het allemaal nauwelijks geloven.

Citaat uit de roman:
"Uit het landhuis kwamen vier of vijf mensen naar buiten, allemaal mannen, met een buik en in colbert, maar zonder stropdas. Het waren politiemannen.
De vier mannen (of vijf, dat weet ik niet meer) liepen op me af.
'Goeiedag,' zei ik, 'is de heer Reperti er? Ik moet hem dringend spreken.'
'Goeiedag, mevrouw Coldregotti-Minturni, eindelijk hebben we de eer u te ontmoeten...'
Te laat besefte ik dat dit villa Reperti niet was en dat die mannen niet van de politie waren."

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Francesco Recami
Uitgever
Serena Libri
ISBN
9789076270869
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2020
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99