Het gat in ons evangelie

Prijs € 19,95

Levertijd: 2-3 werkdagen

Richard Stearns

Paperback | Oktober 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wij kunnen de generatie zijn die niet langer accepteert dat de plek waar een kind woont, bepaalt of het zal leven of sterven. Maar zúllen wij die generatie ook zijn? De geschiedenis zal onze rechter zijn, maar wat er in de geschiedenisboeken geschreven gaat worden, is aan ons!Bono Wat verwacht God van ons? Gaat het in ons geloof om kerkgang, bijbelstudie en het vermijden van ernstige zonden, of verwacht God meer van ons? Hebben wij Gods hele evangelie aangenomen of zit er een gat in ons evangelie?Een aantal jaar geleden moest Richard Stearns die vragen eerlijk onder ogen zien. In een lemen hut in Oeganda luisterde hij naar het ontroerende verhaal van een jonge wees. Hij hoorde het aan en begreep dat het evangelie zonder zorg voor de armen niet compleet is. Hij begon de Bijbel te bestuderen, en de statistieken over welvaart en armoede; hij las en herlas de woorden van Jezus, en ontdekte dat de werkelijke boodschap van het evangelie veel verder gaat dan onze redding alleen.In Het gat in ons evangelie doet hij verslag van zijn persoonlijke zoektocht en roept hij ons op indringende wijze op om geloof een zaak van hart, hoofd én handen te maken. De tijd dringt… niet alleen voor de miljoenen armen, maar ook voor ons!Een pakkende oproep van Richard Stearns aan ons om uit te reiken naar hen die in nood zijn. Zeer de moeite waard om te lezen. Laat het je in beweging zetten.Joël Voordewind, Tweede Kamerlid ChristenUnieIk wist niet dat de Bijbel zoveel te zeggen had over armoede en onze rol als Gods volk in deze gebroken wereld. Na het lezen van Het gat in ons evangelie kan niemand meer zeggen: ‘Heer, we wisten het niet…’Kees Kraayenoord, musicus en aanbiddingsleider

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Richard Stearns
Uitgever
Gideon, Stichting Uitgeverij
ISBN
9789060675298
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Wij kunnen de generatie zijn die niet langer accepteert dat de plek waar een kind woont, bepaalt of het zal leven of sterven. Maar zúllen wij die generatie ook zijn? De geschiedenis zal onze rechter zijn, maar wat er in de geschiedenisboeken geschreven gaat worden, is aan ons!
Bono


Wat verwacht God van ons? Gaat het in ons geloof om kerkgang, bijbelstudie en het vermijden van ernstige zonden, of verwacht God meer van ons? Hebben wij Gods hele evangelie aangenomen of zit er een gat in ons evangelie?

Een aantal jaar geleden moest Richard Stearns die vragen eerlijk onder ogen zien. In een lemen hut in Oeganda luisterde hij naar het ontroerende verhaal van een jonge wees. Hij hoorde het aan en begreep dat het evangelie zonder zorg voor de armen niet compleet is. Hij begon de Bijbel te bestuderen, en de statistieken over welvaart en armoede; hij las en herlas de woorden van Jezus, en ontdekte dat de werkelijke boodschap van het evangelie veel verder gaat dan onze redding alleen.

In Het gat in ons evangelie doet hij verslag van zijn persoonlijke zoektocht en roept hij ons op indringende wijze op om geloof een zaak van hart, hoofd én handen te maken. De tijd dringt… niet alleen voor de miljoenen armen, maar ook voor ons!


Een pakkende oproep van Richard Stearns aan ons om uit te reiken naar hen die in nood zijn. Zeer de moeite waard om te lezen. Laat het je in beweging zetten.
Joël Voordewind, Tweede Kamerlid ChristenUnie

Ik wist niet dat de Bijbel zoveel te zeggen had over armoede en onze rol als Gods volk in deze gebroken wereld. Na het lezen van Het gat in ons evangelie kan niemand meer zeggen: ‘Heer, we wisten het niet…’
Kees Kraayenoord, musicus en aanbiddingsleider

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Richard Stearns
Uitgever
Gideon, Stichting Uitgeverij
ISBN
9789060675298
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99