Het evangelie van vrede

geen schaamte meer geen angst meer!

Prijs € 17,95

Uitverkocht

James B. Richards

Paperback | December 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Elke dag probeer je met veel moeite je best te doen. Je lelijke verleden achtervolgt je en je voelt je niet bepaald heilig of rechtvaardig. God moet wel boos op jou zijn, of niet? God wil je straffen, of niet? Nee...!!God is de liefde zelf en Hij houdt van jou, wat je ook hebt gedaan!Zoveel mensen gaan rond met een gebroken hart als gevolg van afwijzing, eenzaamheid en angst. Gevoelens van schuld en veroordeling en een gebrekaan eigenwaarde kwellen ons totdat we niet langer in staat zijn om liefde te geven of te ontvangen. De meeste gelovigen zijn voortdurend in een staat van 'mentale inventarisatie' om ervoor te zorgen dat ze alles hebben gedaan wat ze maar kunnen om Gods liefde waardig te zijn. Deze door religie veroorzaakte gebondenheid is een echte kwelling! Dr. James B. Richards legt uit hoe je er los van kunt komen.Jezus is gekomen om ons van de wet te bevrijden en ons leven met vrede te vullen. Hij hing aan het kruis, nam onze zonde op zich, onderging de straf die ons toekwam en gaf ons het geschenk van rechtvaardigheid, zodat wij vrede konden hebben met God. Hij bracht de toorn van God, die op de zonden van de wereld rustte, tot bedaren.Je hoeft niet bang te zijn voor Gods oordeel! Je hoeft niet te leven met het gevoel dat jij, wat Gods maatstaven betreft, altijd tekort zult schieten. God is geen boos, kritisch of afstandelijk wezen dat je nooit tevreden kunt stellen! Je kunt een echte en diepe relatie krijgen met de liefdevolle Schepper van het universum! Je kunt een gevoel van vrede in je binnenste ervaren. Ga die vrede binnen, die niet gebaseerd is op prestaties, maar op de rechtvaardigheid van Christus in jou. Genees, herstel en vul je hart met Het Evangelie van Vrede!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
James B. Richards
Uitgever
't Gulden Boek (CBC)
ISBN
9789074115872
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Elke dag probeer je met veel moeite je best te doen. Je lelijke verleden achtervolgt je en je voelt je niet bepaald heilig of rechtvaardig. God moet wel boos op jou zijn, of niet? God wil je straffen, of niet? Nee...!!

God is de liefde zelf en Hij houdt van jou, wat je ook hebt gedaan!

Zoveel mensen gaan rond met een gebroken hart als gevolg van afwijzing, eenzaamheid en angst. Gevoelens van schuld en veroordeling en een gebrekaan eigenwaarde kwellen ons totdat we niet langer in staat zijn om liefde te geven of te ontvangen. De meeste gelovigen zijn voortdurend in een staat van 'mentale inventarisatie' om ervoor te zorgen dat ze alles hebben gedaan wat ze maar kunnen om Gods liefde waardig te zijn. Deze door religie veroorzaakte gebondenheid is een echte kwelling! Dr. James B. Richards legt uit hoe je er los van kunt komen.

Jezus is gekomen om ons van de wet te bevrijden en ons leven met vrede te vullen. Hij hing aan het kruis, nam onze zonde op zich, onderging de straf die ons toekwam en gaf ons het geschenk van rechtvaardigheid, zodat wij vrede konden hebben met God. Hij bracht de toorn van God, die op de zonden van de wereld rustte, tot bedaren.

Je hoeft niet bang te zijn voor Gods oordeel! Je hoeft niet te leven met het gevoel dat jij, wat Gods maatstaven betreft, altijd tekort zult schieten. God is geen boos, kritisch of afstandelijk wezen dat je nooit tevreden kunt stellen! Je kunt een echte en diepe relatie krijgen met de liefdevolle Schepper van het universum! Je kunt een gevoel van vrede in je binnenste ervaren. Ga die vrede binnen, die niet gebaseerd is op prestaties, maar op de rechtvaardigheid van Christus in jou. Genees, herstel en vul je hart met Het Evangelie van Vrede!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
James B. Richards
Uitgever
't Gulden Boek (CBC)
ISBN
9789074115872
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99