Het enneagram in organisaties

Beter inzicht in jezelf en anderen

Prijs € 23,50

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Oscar David

Hardback | Oktober 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Organisaties worden platter en teams zelfsturender, terwijl veranderingen zich van alle kanten aandienen. Inzicht in jezelf en anderen is hierdoor belangrijker dan ooit. Het enneagram is een beproefd model dat negen persoonlijkheidstypen beschrijft. Het biedt handvatten waarmee je effectiever kunt communiceren, bewuster kunt leidinggeven en met teams betere resultaten kunt boeken.De theorie van het enneagram maakt duidelijk dat één van de negen typen het meest op jou van toepassing is. Elk type bedient zich van een specifieke strategie die tot succes leidt, maar ook belemmeringen met zich meebrengt. Inzicht in je type helpt je eigen drijfveren beter te doorgronden en zorgt dat je doelen makkelijker kunt bereiken.Het enneagram biedt veel aanknopingspunten bij (team)coaching, talentonwikkeling en organisatieverandering. In dit boek wordt je wegwijs gemaakt in het enneagram en de toepassingsmogelijkheden in de dagelijkse praktijk. Nadat auteur Oscar David in 1993 het enneagram leerde kennen, introduceerde hij het bij een groot aantal Nederlandse organisaties. Dit boek staat vol met praktijkervaringen van managers en professionals met wie hij de afgelopen decennia heeft gewerkt.Het enneagram in organisaties is de geactualiseerde herdruk van de bestseller Het enneagram in management (ruim 10.000 exemplaren verkocht). Over het enneagram in management:'Vlot geschreven en goed verteerbaar ... grondige uitleg van de zakelijke mogelijkheden' De Volkskrant. 'Het helderste Nederlandse boek dat over het enneagram is geschreven' Management Team

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Oscar David
Uitgever
Mediawerf
ISBN
9789490463571
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
150

Beschrijving

Organisaties worden platter en teams zelfsturender, terwijl veranderingen zich van alle kanten aandienen. Inzicht in jezelf en anderen is hierdoor belangrijker dan ooit. Het enneagram is een beproefd model dat negen persoonlijkheidstypen beschrijft. Het biedt handvatten waarmee je effectiever kunt communiceren, bewuster kunt leidinggeven en met teams betere resultaten kunt boeken.

De theorie van het enneagram maakt duidelijk dat één van de negen typen het meest op jou van toepassing is. Elk type bedient zich van een specifieke strategie die tot succes leidt, maar ook belemmeringen met zich meebrengt. Inzicht in je type helpt je eigen drijfveren beter te doorgronden en zorgt dat je doelen makkelijker kunt bereiken.

Het enneagram biedt veel aanknopingspunten bij (team)coaching, talentonwikkeling en organisatieverandering. In dit boek wordt je wegwijs gemaakt in het enneagram en de toepassingsmogelijkheden in de dagelijkse praktijk.

Nadat auteur Oscar David in 1993 het enneagram leerde kennen, introduceerde hij het bij een groot aantal Nederlandse organisaties. Dit boek staat vol met praktijkervaringen van managers en professionals met wie hij de afgelopen decennia heeft gewerkt.

Het enneagram in organisaties is de geactualiseerde herdruk van de bestseller Het enneagram in management (ruim 10.000 exemplaren verkocht).

Over het enneagram in management:

'Vlot geschreven en goed verteerbaar ... grondige uitleg van de zakelijke mogelijkheden' De Volkskrant.

'Het helderste Nederlandse boek dat over het enneagram is geschreven' Management Team

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Oscar David
Uitgever
Mediawerf
ISBN
9789490463571
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
150

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99