Het energieke vrouwen voedingskompas

verander je voeding, verander je hormonen, verander je leven

Prijs € 25,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Marjolein Dubbers

Paperback | December 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Het energieke vrouwen voedingskompas' van Marjolein Dubbers is essentieel voor vrouwen die zich rond hun veertigste levensjaar minder vitaal voelen of zelfs chronische klachten krijgen. Dit hoort niet vanzelfsprekend bij het ouder worden! Voeding en de invloed hiervan op vrouwelijke hormonen spelen een cruciale rol. 'Het energieke vrouwen voedingskompas' geeft je concrete handvatten op het gebied van hormonen en voeding. Krijg inzicht in de werking van jouw hormonen en pak weer de regie over jouw energie, gezondheid - fysiek en mentaal - en word fit for the future. Word vitaal en gezond! 'Het energieke vrouwen voedingskompas' is dé handleiding voor klachten tijdens de overgang (menopauze). Ook helpt het je met afvallen op een gezonde en verantwoorde manier. Verander je voeding, verander je hormonen, verander je leven. Voeding en gezondheid voor 40+ vrouwen. De website van Marjolein Dubbers, energiekevrouwenacademie.nl, wordt maandelijks door meer dan 200.000 unieke bezoekers bezocht. Ook haar nieuwsbrief en e-books worden veelvuldig gelezen door meer dan 60.000 energieke vrouwen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marjolein Dubbers
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021563732
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

'Het energieke vrouwen voedingskompas' van Marjolein Dubbers is essentieel voor vrouwen die zich rond hun veertigste levensjaar minder vitaal voelen of zelfs chronische klachten krijgen. Dit hoort niet vanzelfsprekend bij het ouder worden! Voeding en de invloed hiervan op vrouwelijke hormonen spelen een cruciale rol.


'Het energieke vrouwen voedingskompas' geeft je concrete handvatten op het gebied van hormonen en voeding. Krijg inzicht in de werking van jouw hormonen en pak weer de regie over jouw energie, gezondheid - fysiek en mentaal - en word fit for the future. Word vitaal en gezond!


'Het energieke vrouwen voedingskompas' is dé handleiding voor klachten tijdens de overgang (menopauze). Ook helpt het je met afvallen op een gezonde en verantwoorde manier. Verander je voeding, verander je hormonen, verander je leven. Voeding en gezondheid voor 40+ vrouwen.


De website van Marjolein Dubbers, energiekevrouwenacademie.nl, wordt maandelijks door meer dan 200.000 unieke bezoekers bezocht. Ook haar nieuwsbrief en e-books worden veelvuldig gelezen door meer dan 60.000 energieke vrouwen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marjolein Dubbers
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021563732
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99