Het eiland van het zoete hout

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Els Bomhof

Paperback | November 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Het is onmogelijk om iets uit het niets te verzinnen. Alles bestaat al in de andere wereld.'Een antieke hutkoffer bevat een aantal merkwaardige voorwerpen. Ieder voorwerp heeft zijn eigen verhaal en samen vormen ze een wonderlijke geschiedenis. 'Het eiland van het zoete hout' is een magisch realistisch boek voor jong en oud, geschikt voor kinderen vanaf negen jaar. Het vertelt over de bijzondere jeugd van Thijs (in de jaren 1866-1870). In zijn verhaal neemt de jongen de lezer mee naar het oude vissersstadje Harderwijk aan de Zuiderzee, op zeereis naar Zuid-Afrika, op zoektocht naar een eiland dat op mysterieuze wijze is verdwenen... en hij voert je mee over de magische grenzen tussen werkelijkheid en droom, naar de andere wereld, waar alle fantasie wordt geboren.Over de auteur:Els Bomhof, geboren op 8 december 1955 in Harderwijk, heeft als verhalenvertelster jarenlang voorstellingen gegeven. In haar boek staat het vertellen van verhalen dan ook centraal. 'Tijdens mijn voorstellingen heb ik er steeds naar gestreefd om beeldend en kleurrijk te vertellen, zodat mijn publiek het gevoel had naar een film te kijken. Met dit boek hoop ik ook hetzelfde te bereiken voor mijn lezers.'

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Els Bomhof
Uitgever
Cocky van Dijk
ISBN
9789490767846
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

'Het is onmogelijk om iets uit het niets te verzinnen. Alles bestaat al in de andere wereld.'

Een antieke hutkoffer bevat een aantal merkwaardige voorwerpen. Ieder voorwerp heeft zijn eigen verhaal en samen vormen ze een wonderlijke geschiedenis.
'Het eiland van het zoete hout' is een magisch realistisch boek voor jong en oud, geschikt voor kinderen vanaf negen jaar. Het vertelt over de bijzondere jeugd van Thijs (in de jaren 1866-1870).
In zijn verhaal neemt de jongen de lezer mee naar het oude vissersstadje Harderwijk aan de Zuiderzee, op zeereis naar Zuid-Afrika, op zoektocht naar een eiland dat op mysterieuze wijze is verdwenen... en hij voert je mee over de magische grenzen tussen werkelijkheid en droom, naar de andere wereld, waar alle fantasie wordt geboren.

Over de auteur:
Els Bomhof, geboren op 8 december 1955 in Harderwijk, heeft als verhalenvertelster jarenlang voorstellingen gegeven. In haar boek staat het vertellen van verhalen dan ook centraal.
'Tijdens mijn voorstellingen heb ik er steeds naar gestreefd om beeldend en kleurrijk te vertellen, zodat mijn publiek het gevoel had naar een film te kijken. Met dit boek hoop ik ook hetzelfde te bereiken voor mijn lezers.'

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Els Bomhof
Uitgever
Cocky van Dijk
ISBN
9789490767846
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99