Het dagelijks leven als inwijdingsweg

Prijs € 12,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

H.W. ten Dam

Paperback | Januari 2000 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Levenskunst, wijding en en inwijding zijn de drie klassieke wegen tot levensveredeling. Over wijding gaat dit boek nauwelijks, over levenskunst en inwijding des te meer.Het begint met levenskunst. Het tweede hoofdstuk ontleedt een paar pseudo-geestelijke eenzijdigheden zoals 'onthechting' die opgeld doen. De volgende hoofdstukken vergelijken occulte interesse en mystieke neigingen, analyseren de functies - en beperkingen - van orakels, en belichten het begrip inwijding.In het laatste hoofdstuk komt het geestelijke en het gewone samen. Spiritualiteit niet als iets dat we zoeken of vinden, maar als iets waar velen van ons tegenop lopen.Nog korter, nog losser, volgen een aantal gedachten over dezelfde onderwerpen. Voor wie graag zelf kauwt.Zinnebeeld en ZinnezinKaartspelen voor therapeuten. Kunnen gebruikt worden als een zg. orakelbrug voor een sessie. Helpen om te focussen op een onderwerp voor een sessie of voor een inventarisatie van wat iemand op dit moment van zijn leven bezig houdt.Pers:Een bijzonder leuk boekje dat het waardevolle van esoterie en New Age laat zien, juist door veel daarvan te ontmaskeren. M.C. Brak, Nederlandse Bibliotheekdienst, 2003

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
H.W. ten Dam
Uitgever
Tasso Uitgeverij
ISBN
9789075568141
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2000
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
102

Beschrijving

Levenskunst, wijding en en inwijding zijn de drie klassieke wegen tot levensveredeling. Over wijding gaat dit boek nauwelijks, over levenskunst en inwijding des te meer.
Het begint met levenskunst. Het tweede hoofdstuk ontleedt een paar pseudo-geestelijke eenzijdigheden zoals 'onthechting' die opgeld doen. De volgende hoofdstukken vergelijken occulte interesse en mystieke neigingen, analyseren de functies - en beperkingen - van orakels, en belichten het begrip inwijding.
In het laatste hoofdstuk komt het geestelijke en het gewone samen. Spiritualiteit niet als iets dat we zoeken of vinden, maar als iets waar velen van ons tegenop lopen.Nog korter, nog losser, volgen een aantal gedachten over dezelfde onderwerpen. Voor wie graag zelf kauwt.

Zinnebeeld en Zinnezin

Kaartspelen voor therapeuten. Kunnen gebruikt worden als een zg. orakelbrug voor een sessie. Helpen om te focussen op een onderwerp voor een sessie of voor een inventarisatie van wat iemand op dit moment van zijn leven bezig houdt.

Pers:
Een bijzonder leuk boekje dat het waardevolle van esoterie en New Age laat zien, juist door veel daarvan te ontmaskeren. M.C. Brak, Nederlandse Bibliotheekdienst, 2003

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
H.W. ten Dam
Uitgever
Tasso Uitgeverij
ISBN
9789075568141
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2000
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
102

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99