Het CSWS/ESES syndroom

Prijs € 18,95

Niet beschikbaar

Maaike Ballieux-Hamel, Judith Boekel, Saski Pontier

Paperback | Maart 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het CSWS/ESESsyndroomHet CSWS/ESESsyndroom is een zeldzaam epilepsiesyndroom dat alleen voorkomt op de kinderleeftijd. Kenmerkend voor CSWS/ESES is dat er tijdens de slaap sprake is van continue epileptische activiteit. Kinderen met CSWS hebben vaak gedragsproblemen. Bovendien wordt hun ontwikkeling ernstig bedreigd, doordat de epileptische activiteit de slaap verstoort.Om uw kind zo goed mogelijk te kunnen helpen, is het belangrijk dat u achtergrondinformatie heeft over deze vorm van epilepsie. Daarmee kunt u goed meedenken en meepraten over de behandeling en begeleiding van uw kind.In deze brochure vindt u informatie over het CSWS/ESESsyndroom, maar ook over andere zaken waar u als ouder misschien mee te maken krijgt. Hiermee willen we u 'op weg' helpen als ouder van een kind met dit epilepsiesyndroom.U kunt deze brochure ook laten lezen aan hulpverleners, die betrokken zijn bij de zorg voor uw kind, en aan mensen die met u en uw gezin meeleven.Over Stichting ZIEDeze brochure is een initiatief van stichting Stichting ZIE (ZorgIntensief & Epilepsie). Stichting ZIE is er voor gezinnen met een kind met een epilepsiesyndroom of met moeilijk instelbare epilepsie en bijkomende problematiek zoals een (dreigende) ontwikkelingsachterstand, moeilijk verstaanbaar gedrag, lichamelijke of psychische beperkingen. Meer informatie?Meer informatie? Kijk eens op onze website www.stichtingzie.nl. Daar kunt u zich ook abonneren op onze nieuwsbrief. U kunt ons ook volgen op Facebook. Of stuur een e-mail naar info@stichtingzie.nl.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maaike Ballieux-Hamel, Judith Boekel, Saski Pontier
Uitgever
Eigenboekuitgeven.com
ISBN
9789492247292
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
38

Beschrijving

Het CSWS/ESESsyndroom
Het CSWS/ESESsyndroom is een zeldzaam epilepsiesyndroom dat alleen voorkomt op de kinderleeftijd. Kenmerkend voor CSWS/ESES is dat er tijdens de slaap sprake is van continue epileptische activiteit. Kinderen met CSWS hebben vaak gedragsproblemen. Bovendien wordt hun ontwikkeling ernstig bedreigd, doordat de epileptische activiteit de slaap verstoort.

Om uw kind zo goed mogelijk te kunnen helpen, is het belangrijk dat u achtergrondinformatie heeft over deze vorm van epilepsie. Daarmee kunt u goed meedenken en meepraten over de behandeling en begeleiding van uw kind.

In deze brochure vindt u informatie over het CSWS/ESESsyndroom, maar ook over andere zaken waar u als ouder misschien mee te maken krijgt. Hiermee willen we u 'op weg' helpen als ouder van een kind met dit epilepsiesyndroom.

U kunt deze brochure ook laten lezen aan hulpverleners, die betrokken zijn bij de zorg voor uw kind, en aan mensen die met u en uw gezin meeleven.

Over Stichting ZIE
Deze brochure is een initiatief van stichting Stichting ZIE (ZorgIntensief & Epilepsie). Stichting ZIE is er voor gezinnen met een kind met een epilepsiesyndroom of met moeilijk instelbare epilepsie en bijkomende problematiek zoals een (dreigende) ontwikkelingsachterstand, moeilijk verstaanbaar gedrag, lichamelijke of psychische beperkingen.

Meer informatie?
Meer informatie? Kijk eens op onze website www.stichtingzie.nl. Daar kunt u zich ook abonneren op onze nieuwsbrief. U kunt ons ook volgen op Facebook. Of stuur een e-mail naar info@stichtingzie.nl.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maaike Ballieux-Hamel, Judith Boekel, Saski Pontier
Uitgever
Eigenboekuitgeven.com
ISBN
9789492247292
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
38

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99