Het complete handboek Hengelsport

het complete handboek

Prijs € 29,95

Uitverkocht

Michael Kahlstadt, Ranier Korn

Hardback | Maart 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hengelsport - Het complete handboek is behalve een praktische handleiding ook een waardevol naslagwerk voor iedere sportvisser. U vindt in dit boek namelijk alles wat u moet weten over vissen in zoet en zout water, van materiaal en toebehoren tot vistechnieken en vissoorten.In het eerste deel komen de verschillende vistechnieken voor zoetwatervisserij aan bod: bodem- en penvissen, spin- en vliegvissen en slepend vissen. Heel overzichtelijk wordt steeds aangegeven welke speciale materialen u nodig hebt, wat de geschikte soorten aas zijn en hoe u die op de beste manier kunt aanbieden. In het hoofdstuk over de verschillende zoetwatervissen leest u waar u de vissoorten kunt aantreffen en hoe u de vistechnieken optimaal kunt afstemmen op een bepaalde vissoort.Het tweede deel gaat dieper in op de belangrijkste vistechnieken voor zeevisserij, van kottervissen via boot- en strandvissen tot het steeds populairder wordende vissen op zeeforel. Een apart hoofdstuk is gewijd aan het zeevissen in Noorwegen en ook in dit deel krijgt u een overzicht van de afzonderlijke vissoorten en de speciaal op de soort afgestemde vismethoden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michael Kahlstadt, Ranier Korn
Uitgever
Centrale Uitgeverij Deltas
ISBN
9789044742725
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Beschrijving

Hengelsport - Het complete handboek is behalve een praktische handleiding ook een waardevol naslagwerk voor iedere sportvisser. U vindt in dit boek namelijk alles wat u moet weten over vissen in zoet en zout water, van materiaal en toebehoren tot vistechnieken en vissoorten.

In het eerste deel komen de verschillende vistechnieken voor zoetwatervisserij aan bod: bodem- en penvissen, spin- en vliegvissen en slepend vissen. Heel overzichtelijk wordt steeds aangegeven welke speciale materialen u nodig hebt, wat de geschikte soorten aas zijn en hoe u die op de beste manier kunt aanbieden. In het hoofdstuk over de verschillende zoetwatervissen leest u waar u de vissoorten kunt aantreffen en hoe u de vistechnieken optimaal kunt afstemmen op een bepaalde vissoort.

Het tweede deel gaat dieper in op de belangrijkste vistechnieken voor zeevisserij, van kottervissen via boot- en strandvissen tot het steeds populairder wordende vissen op zeeforel. Een apart hoofdstuk is gewijd aan het zeevissen in Noorwegen en ook in dit deel krijgt u een overzicht van de afzonderlijke vissoorten en de speciaal op de soort afgestemde vismethoden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michael Kahlstadt, Ranier Korn
Uitgever
Centrale Uitgeverij Deltas
ISBN
9789044742725
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99