Het avontuur van de ziel

Prijs € 22,50

Tijdelijk niet beschikbaar

Barbara Borecka, Rene Argonijt

Paperback | Juni 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Welkom op Aarde, lieve Ziel. Goed dat je er bent! Je komt uit een wereld die bestaat uit eeuwige, veeldimensionale, uitgestrekte ruimtes; een spel van oneindig veel frequenties, die zich voortdurend hergroeperen tot nóg mooiere, volmaaktere, harmonieuzere lichtpatronen. Nu ben je op Aarde, als mens. Dat zal misschien even wennen voor je zijn, want de Aarde is een plaats van vaste vormen. Hier is ook alles energie, maar die stroomt veel trager; zo traag zelfs dat er iets is ontstaan wat we ‘ruimte’ en ‘tijd’ noemen. Op Aarde kun je als Ziel heerlijk spelen, kijken en ontdekken! Er zijn hier heel veel keuzemogelijkheden, inspiraties, verrijkingen en spelletjes om te spelen. Er zijn ook uitdagingen. Die zijn er om je te stimuleren om jezelf - en wat mogelijk is - te overstijgen en nieuwe krachten in jou aan te boren en te bemeesteren. Daarbij doe je steeds opnieuw een beroep op je Ziel om jou, op Aarde, weer hogere Lichtsoorten te brengen. Je zult zien dat je hier heel veel kanten op kunt, nieuwe aspecten van jezelf kunt ontwikkelen, veilig en vredig jezelf kunt zijn en expressie aan jezelf kunt geven, in allerlei vormen, manieren en je relatie met andere Zielen op Aarde. Je gaat hier steeds meer thuiskomen. Het is mogelijk voor je om een continu bewustzijn te ontwikkelen, door al je voorbije en toekomstige levens heen, en zelfs om ooit alle lessen van het Aardse vlak te bemeesteren. Dit boek wil je graag helpen in te zien wat het is om als Ware Zelf, als Ziel, als Goddelijke Zelf op Aarde het avontuur van het leven te beleven. Het reikt je een methodiek aan die je daarbij kan steunen, met een schat aan inzichtingen, tips en oefeningen die je steunen bij het neerzetten van de energie van je Ziel op Aarde en een leven in vrede, passie, liefde, respect, vreugde, kracht en enthousiasme, in verbinding met het Goddelijke. Zo kun je je hemelse, etherische vleugels uitstrekken en leven in volle glorie; volmaakt en voldaan, volledig verbonden met de Hoge Zingeving en het Licht van het Ware. Bewust van je waarde en vrij: als stralende Bron van je werkelijkheid.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Barbara Borecka, Rene Argonijt
Uitgever
Uitgeverij Hajefa
ISBN
9789077677681
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Welkom op Aarde, lieve Ziel. Goed dat je er bent! Je komt uit een wereld die bestaat uit eeuwige, veeldimensionale, uitgestrekte ruimtes; een spel van oneindig veel frequenties, die zich voortdurend hergroeperen tot nóg mooiere, volmaaktere, harmonieuzere lichtpatronen. Nu ben je op Aarde, als mens. Dat zal misschien even wennen voor je zijn, want de Aarde is een plaats van vaste vormen. Hier is ook alles energie, maar die stroomt veel trager; zo traag zelfs dat er iets is ontstaan wat we ‘ruimte’ en ‘tijd’ noemen.

Op Aarde kun je als Ziel heerlijk spelen, kijken en ontdekken! Er zijn hier heel veel keuzemogelijkheden, inspiraties, verrijkingen en spelletjes om te spelen. Er zijn ook uitdagingen. Die zijn er om je te stimuleren om jezelf - en wat mogelijk is - te overstijgen en nieuwe krachten in jou aan te boren en te bemeesteren. Daarbij doe je steeds opnieuw een beroep op je Ziel om jou, op Aarde, weer hogere Lichtsoorten te brengen.

Je zult zien dat je hier heel veel kanten op kunt, nieuwe aspecten van jezelf kunt ontwikkelen, veilig en vredig jezelf kunt zijn en expressie aan jezelf kunt geven, in allerlei vormen, manieren en je relatie met andere Zielen op Aarde. Je gaat hier steeds meer thuiskomen. Het is mogelijk voor je om een continu bewustzijn te ontwikkelen, door al je voorbije en toekomstige levens heen, en zelfs om ooit alle lessen van het Aardse vlak te bemeesteren.

Dit boek wil je graag helpen in te zien wat het is om als Ware Zelf, als Ziel, als Goddelijke Zelf op Aarde het avontuur van het leven te beleven. Het reikt je een methodiek aan die je daarbij kan steunen, met een schat aan inzichtingen, tips en oefeningen die je steunen bij het neerzetten van de energie van je Ziel op Aarde en een leven in vrede, passie, liefde, respect, vreugde, kracht en enthousiasme, in verbinding met het Goddelijke. Zo kun je je hemelse, etherische vleugels uitstrekken en leven in volle glorie; volmaakt en voldaan, volledig verbonden met de Hoge Zingeving en het Licht van het Ware. Bewust van je waarde en vrij: als stralende Bron van je werkelijkheid.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Barbara Borecka, Rene Argonijt
Uitgever
Uitgeverij Hajefa
ISBN
9789077677681
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99