Het aanzien van 2016

twaalf maanden wereldnieuws in beeld

Prijs € 20,99

Uitverkocht

Han van Bree

Hardback | Januari 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het enige complete jaaroverzicht   Het aanzien van 2016 geeft een volledig overzicht van de opvallendste nieuwsfeiten, de grootste sportprestaties, de mooiste films en boeken en de populairste rages in binnen- en buitenland in het jaar 2016. Uitgebreid aandacht voor: de aanslagen in Brussel, de strijd tegen IS, de voortzetting van de oorlog in Syrië en de aanhoudende vluchtelingenproblematiek, en ook voor het raadgevende referendum over het associatieverdrag tussen de EU en Oekraïne, het door WHO uitroepen van een internationale noodtoestand vanwege het zika-virus, de eerste directe detectie van zwaartekrachtsgolven, het verbod op gratis plastic boodschappentasjes, het treinongeluk bij Dalfsen, het overlijden van Johan Cruijff, Jaap van Zweden als chef-dirigent van de New York Philharmonic, viering van vijftien jaar homohuwelijk in Nederland, het schandaal van de Panama Papers, de Amerikaanse presidentsverkiezingen, het Europees kampioenschap voetbal, de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, en uiteraard ander groot of opmerkelijk nieuws. In Het aanzien van 2016 geeft Han van Bree weer een overzicht van twaalf maanden wereldnieuws op zijn geprezen en bekende manier: direct, verhelderend en met de nodige humor. ‘Het aanzien van is de baas van de geschiedenis.’ NRC Handelsblad Han van Bree is historicus en al ruim dertig jaar betrokken bij Het aanzien van. Daarnaast is hij auteur van meerdere boeken, waaronder De weemoedjaren, over Nederland tijdens de wederopbouw, en de bestseller Beatrix – koningin der Nederlanden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Han van Bree
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000352029
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Het enige complete jaaroverzicht

 

Het aanzien van 2016 geeft een volledig overzicht van de opvallendste nieuwsfeiten, de grootste sportprestaties, de mooiste films en boeken en de populairste rages in binnen- en buitenland in het jaar 2016.

Uitgebreid aandacht voor: de aanslagen in Brussel, de strijd tegen IS, de voortzetting van de oorlog in Syrië en de aanhoudende vluchtelingenproblematiek, en ook voor het raadgevende referendum over het associatieverdrag tussen de EU en Oekraïne, het door WHO uitroepen van een internationale noodtoestand vanwege het zika-virus, de eerste directe detectie van zwaartekrachtsgolven, het verbod op gratis plastic boodschappentasjes, het treinongeluk bij Dalfsen, het overlijden van Johan Cruijff, Jaap van Zweden als chef-dirigent van de New York Philharmonic, viering van vijftien jaar homohuwelijk in Nederland, het schandaal van de Panama Papers, de Amerikaanse presidentsverkiezingen, het Europees kampioenschap voetbal, de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, en uiteraard ander groot of opmerkelijk nieuws.

In Het aanzien van 2016 geeft Han van Bree weer een overzicht van twaalf maanden wereldnieuws op zijn geprezen en bekende manier: direct, verhelderend en met de nodige humor.

Het aanzien van is de baas van de geschiedenis.’ NRC Handelsblad

Han van Bree is historicus en al ruim dertig jaar betrokken bij Het aanzien van. Daarnaast is hij auteur van meerdere boeken, waaronder De weemoedjaren, over Nederland tijdens de wederopbouw, en de bestseller Beatrix – koningin der Nederlanden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Han van Bree
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000352029
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Actuele bestsellers!

  • 15,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 8,00
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,95
  • 23,95
  • 15,00
  • 22,99