Herfstlicht

Prijs € 14,95

Levertijd: 2-3 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Henk Vaessen

Paperback | September 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Herfstlicht vertelt Henk Vaessen (1948) een indrukwekkend, waargebeurd verhaal over het omgaan met enorme angst en groot verdriet, waarmee de hoofdpersoon in dit boek plotseling wordt geconfronteerd.Marten Dunning is een gelovig en integer mens. De herinnering aan de armoede in z´n Drentse land draagt hij altijd met zich mee en ligt op de bodem van zijn ziel. Toch heeft dat hem niet gebroken, integendeel. Zoals een boom door stormen geteisterd, sterke wortels ontwikkelt, zo ook hebben de harde omstandigheden in zijn leven van hem een geslaagd zakenman en een sterke persoonlijkheid gemaakt. Wanneer echter zijn dochter en oogappel Marga door een auto-ongeluk in coma raakt, dreigt er wél iets in hem te breken. Als bestuurder van die auto, zoekt hij de schuld voor dat ongeluk steeds meer bij zichzelf.Op indringend wijze maakt de auteur de lezer deelgenoot van de strijd van Marten Dunning om deze crisis te 'overleven'. Ook bij Hilde - de beste vriendin van Marga - brengt deze gebeurtenis de nodige angst en verwarring teweeg. Voor beiden blijkt uiteindelijk de Bron van het 'herfstlicht' de enige reële troost en hoop te zijn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Henk Vaessen
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789059117402
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
68

Beschrijving

In Herfstlicht vertelt Henk Vaessen (1948) een indrukwekkend, waargebeurd verhaal over het omgaan met enorme angst en groot verdriet, waarmee de hoofdpersoon in dit boek plotseling wordt geconfronteerd.

Marten Dunning is een gelovig en integer mens. De herinnering aan de armoede in z´n Drentse land draagt hij altijd met zich mee en ligt op de bodem van zijn ziel. Toch heeft dat hem niet gebroken, integendeel. Zoals een boom door stormen geteisterd, sterke wortels ontwikkelt, zo ook hebben de harde omstandigheden in zijn leven van hem een geslaagd zakenman en een sterke persoonlijkheid gemaakt. Wanneer echter zijn dochter en oogappel Marga door een auto-ongeluk in coma raakt, dreigt er wél iets in hem te breken. Als bestuurder van die auto, zoekt hij de schuld voor dat ongeluk steeds meer bij zichzelf.

Op indringend wijze maakt de auteur de lezer deelgenoot van de strijd van Marten Dunning om deze crisis te 'overleven'. Ook bij Hilde - de beste vriendin van Marga - brengt deze gebeurtenis de nodige angst en verwarring teweeg. Voor beiden blijkt uiteindelijk de Bron van het 'herfstlicht' de enige reële troost en hoop te zijn.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Henk Vaessen
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789059117402
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
68

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99