Her Royal Highness (e-Book)

Een prinses, talloze geheimen en een roze steen

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Rachel Hawkins

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Heerlijk feelgoodverhaal voor fans van de Selection-serie, Sophie Kinsella en Jill Mansell Millie Quint is er kapot van als haar vriendin met een ander zoent. Omdat ze de gedachte om elke dag met haar ex geconfronteerd te worden niet kan verdragen, besluit Millie om beurzen aan te vragen voor prestigieuze scholen. Hoe verder van Houston, hoe beter. Millie kan haar geluk niet op als ze wordt toegelaten tot een van de meest exclusieve scholen ter wereld in de Schotse Hooglanden. Alles aan Schotland is anders: het landschap is mistig en groen, de school is prachtig en de studenten vinden haar Amerikaanse accent superschattig. Er is alleen één probleem: Millies kamergenoot Flora gedraagt zich als een echte prinses. Ze ís ook een echte prinses. Van Schotland. De twee kunnen elkaar niet uitstaan, maar voordat Millie het doorheeft, heeft ze wéér een vriendin. Prinses Flora zou een nieuw hoofdstuk in haar liefdesleven kunnen zijn, maar Millie weet dat de kans op een happily ever after klein is. Het echte leven is tenslotte geen sprookje… Of toch wel? Her Royal Highness is het vervolg op Royals, maar met nieuwe personages! 'Een kroon op Hawkins' eerdere werk. Dit is de perfecte tienerfilm uit je dromen.' Entertainment Weekly  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rachel Hawkins
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000368419
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2019
Bestandsgrootte
641131 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
248

Beschrijving

Heerlijk feelgoodverhaal voor fans van de Selection-serie, Sophie Kinsella en Jill Mansell

Millie Quint is er kapot van als haar vriendin met een ander zoent. Omdat ze de gedachte om elke dag met haar ex geconfronteerd te worden niet kan verdragen, besluit Millie om beurzen aan te vragen voor prestigieuze scholen. Hoe verder van Houston, hoe beter.
Millie kan haar geluk niet op als ze wordt toegelaten tot een van de meest exclusieve scholen ter wereld in de Schotse Hooglanden. Alles aan Schotland is anders: het landschap is mistig en groen, de school is prachtig en de studenten vinden haar Amerikaanse accent superschattig. Er is alleen één probleem: Millies kamergenoot Flora gedraagt zich als een echte prinses. Ze ís ook een echte prinses. Van Schotland.
De twee kunnen elkaar niet uitstaan, maar voordat Millie het doorheeft, heeft ze wéér een vriendin. Prinses Flora zou een nieuw hoofdstuk in haar liefdesleven kunnen zijn, maar Millie weet dat de kans op een happily ever after klein is. Het echte leven is tenslotte geen sprookje… Of toch wel?

Her Royal Highness is het vervolg op Royals, maar met nieuwe personages!

'Een kroon op Hawkins' eerdere werk. Dit is de perfecte tienerfilm uit je dromen.' Entertainment Weekly

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rachel Hawkins
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000368419
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2019
Bestandsgrootte
641131 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
248

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99