Hemelse koffie

Prijs € 12,50

Levertijd: 2-3 werkdagen

Margaret van Mierlo

Paperback | November 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ciska beseft al op jonge leeftijd dat ze meer ziet en weet dan anderen. Langzaam heeft ze leren leven met toegefluisterde ingevingen uit een andere wereld.Door haar werk als paragnoste komt Ciska in aanraking met de twee hartsvriendinnen Iris en Emma: vrouwen met tegengestelde karakters. Emma heeft veel houvast aan toekomstvoorspellingen van Ciska, terwijl haar vriendin er juist sceptisch tegenover staat. Toch raakt Iris, die werkt als journaliste, geboeid door het paranormale en ze probeert inzicht te krijgen in de voorkennis die Ciska haar cliënten meegeeft. Iris begint aan een roman en laat ons meekijken naar haar moeizame schrijfproces. De vriendschappen komen onder druk te staan en op een cruciaal moment merkt Iris dat ze niet meer op haar omgeving kan rekenen. Moed en kracht ontbreken om het boek af te maken. Het levensverhaal van Ciska loopt als een rode draad door het boek en is op feiten gebaseerd. Margaret van Mierlo (Weert, 1949) besefte al tijdens haar jeugd dat het geschreven woord haar naar andere werelden brengt en dat ze door te schrijven haar gedachten vast kan leggen. Na haar opleiding tot verpleegkundige werkte Margaret in huisartsenpraktijken. Haar belevenissen werden gepubliceerd in verschillende medische tijdschriften. Daarnaast schreef ze diverse medische studieboeken. In 2006 verscheen haar debuut Hemelse koffie, dat in 2014 opnieuw is uitgegeven bij Uitgeverij Palmslag. Hemelse koffie is haar debuut. Het verscheen in 2006, maar is nu opnieuw uitgegeven bij Uitgeverij Palmslag.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Margaret van Mierlo
Uitgever
Palmslag
ISBN
9789491773259
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Ciska beseft al op jonge leeftijd dat ze meer ziet en weet dan anderen. Langzaam heeft ze leren leven met toegefluisterde ingevingen uit een andere wereld.

Door haar werk als paragnoste komt Ciska in aanraking met de twee hartsvriendinnen Iris en Emma: vrouwen met tegengestelde karakters. Emma heeft veel houvast aan toekomstvoorspellingen van Ciska, terwijl haar vriendin er juist sceptisch tegenover staat. Toch raakt Iris, die werkt als journaliste, geboeid door het paranormale en ze probeert inzicht te krijgen in de voorkennis die Ciska haar cliënten meegeeft.

Iris begint aan een roman en laat ons meekijken naar haar moeizame schrijfproces. De vriendschappen komen onder druk te staan en op een cruciaal moment merkt Iris dat ze niet meer op haar omgeving kan rekenen. Moed en kracht ontbreken om het boek af te maken.

Het levensverhaal van Ciska loopt als een rode draad door het boek en is op feiten gebaseerd.

Margaret van Mierlo (Weert, 1949) besefte al tijdens haar jeugd dat het geschreven woord haar naar andere werelden brengt en dat ze door te schrijven haar gedachten vast kan leggen. Na haar opleiding tot verpleegkundige werkte Margaret in huisartsenpraktijken. Haar belevenissen werden gepubliceerd in verschillende medische tijdschriften. Daarnaast schreef ze diverse medische studieboeken. In 2006 verscheen haar debuut Hemelse koffie, dat in 2014 opnieuw is uitgegeven bij Uitgeverij Palmslag. Hemelse koffie is haar debuut. Het verscheen in 2006, maar is nu opnieuw uitgegeven bij Uitgeverij Palmslag.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Margaret van Mierlo
Uitgever
Palmslag
ISBN
9789491773259
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99