Helpen met beelden

video in de hulpverlening aan gezinnen

Prijs € 58,95

Uitverkocht

P.M.A. Wels

Paperback | Oktober 2001 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Helpen met beelden geeft Paul Wels een compact overzicht van de praktische en wetenschappelijke kennis over het medium video in hulpverlening aan gezinnen. Naast analyse, theorie en onderzoek over het medium wordt een heldere visie geschetst op de plaats van video in diagnostiek en hulpverlening, nu en in de toekomst. Geraadpleegd onderzoek laat zien dat een aanpak van opvoedingsproblemen met behulp van videohometraining vaak tot vruchtbare resultaten leidt. De methodiek van videohometraining neemt in deze uitgave dan ook een belangrijke plaats in. Toch gaat het boek niet alleen over videohometraining. De auteur bepleit een bredere inzet van het medium en is voorstander van nieuwe experimenten. De ontwikkelingen van de multimedia, af te leiden uit huidige trends, moeten worden vertaald naar een toekomstige aanpak van hulpverlening aan gezinnen. Ook lanceert hij vergaande ideeën voor praktijk, opleiding en onderzoek. Steeds is de creatieve toepassing van het medium video daarbij de inzet. Helpen met beelden geeft niet alleen een boeiend overzicht van mogelijkheden met het medium video, maar vormt tevens een bijdrage aan de discussies over de toekomst van de hulpverlening aan gezinnen. Paul Wels schreef dit boek zowel voor ervaren hulpverleners als voor studenten in disciplines die te maken hebben met hulpverlening aan gezinnen

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
P.M.A. Wels
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031337170
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2001
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
150

Beschrijving

In Helpen met beelden geeft Paul Wels een compact overzicht van de praktische en wetenschappelijke kennis over het medium video in hulpverlening aan gezinnen.

Naast analyse, theorie en onderzoek over het medium wordt een heldere visie geschetst op de plaats van video in diagnostiek en hulpverlening, nu en in de toekomst. Geraadpleegd onderzoek laat zien dat een aanpak van opvoedingsproblemen met behulp van videohometraining vaak tot vruchtbare resultaten leidt. De methodiek van videohometraining neemt in deze uitgave dan ook een belangrijke plaats in.

Toch gaat het boek niet alleen over videohometraining. De auteur bepleit een bredere inzet van het medium en is voorstander van nieuwe experimenten. De ontwikkelingen van de multimedia, af te leiden uit huidige trends, moeten worden vertaald naar een toekomstige aanpak van hulpverlening aan gezinnen.
Ook lanceert hij vergaande ideeën voor praktijk, opleiding en onderzoek. Steeds is de creatieve toepassing van het medium video daarbij de inzet. Helpen met beelden geeft niet alleen een boeiend overzicht van mogelijkheden met het medium video, maar vormt tevens een bijdrage aan de discussies over de toekomst van de hulpverlening aan gezinnen.

Paul Wels schreef dit boek zowel voor ervaren hulpverleners als voor studenten in disciplines die te maken hebben met hulpverlening aan gezinnen

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
P.M.A. Wels
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031337170
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2001
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
150

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99