Helend water

de kracht van water met edelstenen

Prijs € 10,99

Uitverkocht

Michael Gienger, Joachim Goebel

Paperback | Oktober 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Helend water door stenen begint met een korte basisuitleg over het gebruik van edelstenen voor geneeskrachtig water, gevolgd door een lijst van stenen die door hun giftige kenmerken beter niet gebruikt kunnen worden.Basisuitleg over het gebruik van stenenHelend water door stenen begint met een korte basisuitleg over het gebruik van edelstenen voor geneeskrachtig water, gevolgd door een lijst van stenen die door hun giftige kenmerken beter niet gebruikt kunnen worden. Hierna volgen beschrijvingen van 96 waterstenen van A tot Z met hun specifieke werkingen.De helende werking van stenenChrysopraas-water om te ontgiften en ontslakken, smaragd-water bij ontstekingen en aquamarijn-water bij allergie. Dit zijn enkele voorbeelden van de heilzame werking van water waaraan edelstenen hun kracht hebben afgegeven. Lange tijd domineerden de externe toepassingen van edelstenen - het dragen en ophangen ervan - de edelsteengeneeskunde. Maar tegenwoordig wenden steeds meer mensen zich ook tot het innemen ervan, door middel van edelsteenwater en edelsteenelixers. Daarnaast worden edelstenen vaak gebruikt om de kwaliteit van drinkwater te verbeteren.Ook verkrijgbaar zijn: Een steen voor ieder moment, Geneeskrachtige stenen en Handboek geneeskrachtige stenen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michael Gienger, Joachim Goebel
Uitgever
Altamira
ISBN
9789401303057
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

Helend water door stenen begint met een korte basisuitleg over het gebruik van edelstenen voor geneeskrachtig water, gevolgd door een lijst van stenen die door hun giftige kenmerken beter niet gebruikt kunnen worden.

Basisuitleg over het gebruik van stenen
Helend water door stenen begint met een korte basisuitleg over het gebruik van edelstenen voor geneeskrachtig water, gevolgd door een lijst van stenen die door hun giftige kenmerken beter niet gebruikt kunnen worden. Hierna volgen beschrijvingen van 96 waterstenen van A tot Z met hun specifieke werkingen.

De helende werking van stenen
Chrysopraas-water om te ontgiften en ontslakken, smaragd-water bij ontstekingen en aquamarijn-water bij allergie. Dit zijn enkele voorbeelden van de heilzame werking van water waaraan edelstenen hun kracht hebben afgegeven. Lange tijd domineerden de externe toepassingen van edelstenen - het dragen en ophangen ervan - de edelsteengeneeskunde. Maar tegenwoordig wenden steeds meer mensen zich ook tot het innemen ervan, door middel van edelsteenwater en edelsteenelixers. Daarnaast worden edelstenen vaak gebruikt om de kwaliteit van drinkwater te verbeteren.

Ook verkrijgbaar zijn: Een steen voor ieder moment, Geneeskrachtige stenen en Handboek geneeskrachtige stenen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michael Gienger, Joachim Goebel
Uitgever
Altamira
ISBN
9789401303057
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99