Helen Vreeswijk e-bundel #2 (3-in-1) (e-Book)

Drie spannende verhalen: De stalker, Chatroom en Ontvoerd

Prijs € 19,99
Download direct dit e-Book

Helen Vreeswijk

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De stalker is het bloedstollende verhaal van Leonie. Ze ziet er leuk uit en heeft een vaste vriend. Haar leven loopt op rolletjes, tot ze op een dag een vreemd telefoontje krijgt. Aanvankelijk denkt ze dat het een dwaze grap is van enkele vrienden. Maar dat blijkt niet zo te zijn. De onbekende belt steeds vaker en gaat steeds verder. Hij maakt haar leven tot een hel. In Chatroom schuimen twee vriendinnen verscholen achter hun anonimiteit het internet af op zoek naar leuke jongens.Op een profielsite presenteren ze zich zo aantrekkelijk mogelijk, ze veranderen hun naam en passen hun uiterlijk aan. Helaas zijn zij niet de enigen die de werkelijkheid wat verfraaien.Chatroom is 3x genomineerd voor de Jonge Jury en is vertaald in het Duits. In Ontvoerd heeft Anouk een geheim dat ze met niemand durft te delen; ze heeft pas ontdekt dat ze op meisjes valt. Hierdoor leidt ze een dubbelleven en verzint ze leugen na leugen. Zo komt ze steeds dieper in de problemen. Als ze uiteindelijk de moed heeft om het haar ouders te vertellen, vindt ze geen begrip. Haar wereld stort in en ze wenst haar ouders het ergste toe. Maar daar krijgt ze snel spijt van als een onbekende het gezin binnendringt en geld eist voor een leven.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Helen Vreeswijk
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000348749
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2015
Bestandsgrootte
978578 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
686

Beschrijving

De stalker is het bloedstollende verhaal van Leonie. Ze ziet er leuk uit en heeft een vaste vriend. Haar leven loopt op rolletjes, tot ze op een dag een vreemd telefoontje krijgt. Aanvankelijk denkt ze dat het een dwaze grap is van enkele vrienden. Maar dat blijkt niet zo te zijn. De onbekende belt steeds vaker en gaat steeds verder. Hij maakt haar leven tot een hel.

In Chatroom schuimen twee vriendinnen verscholen achter hun anonimiteit het internet af op zoek naar leuke jongens.Op een profielsite presenteren ze zich zo aantrekkelijk mogelijk, ze veranderen hun naam en passen hun uiterlijk aan. Helaas zijn zij niet de enigen die de werkelijkheid wat verfraaien.Chatroom is 3x genomineerd voor de Jonge Jury en is vertaald in het Duits.

In Ontvoerd heeft Anouk een geheim dat ze met niemand durft te delen; ze heeft pas ontdekt dat ze op meisjes valt. Hierdoor leidt ze een dubbelleven en verzint ze leugen na leugen. Zo komt ze steeds dieper in de problemen. Als ze uiteindelijk de moed heeft om het haar ouders te vertellen, vindt ze geen begrip. Haar wereld stort in en ze wenst haar ouders het ergste toe. Maar daar krijgt ze snel spijt van als een onbekende het gezin binnendringt en geld eist voor een leven.

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Helen Vreeswijk
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000348749
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2015
Bestandsgrootte
978578 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
686

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99