Heksenkind (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Martijn Adelmund, Iris Compiet

EPUB met digitaal watermerk | November 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Na de bloedstollende ontsnapping uit Koterije wil Nikkie Zeevenslooten nog maar één ding: terug naar huis. Terug naar haar normale leventje, weg van alle magie, en vooral weg van de gevaarlijke heksen die haar wilden oppeuzelen. Het leven in de Binnenlanden is niets voor haar, en nu haar schetsboek vol staat met bewijs dat heksen echt bestaan, is ze vastbesloten hen eens en voor altijd te stoppen. Maar het gestolen luchtschip waarmee Nikkie en Balthus door de lucht zweven, koerst rechtstreeks af op de Schaduwraad en hun meedogenloze leider, de Patroon. Halsoverkop landen ze bij een nornirgemeenschap die het tweetal helpt ontsnappen naar een vrijhaven in Keulen, maar het duurt niet lang of de beruchte Bezembrigade is hen op het spoor, en dan moeten Nikkie en Balthus vluchten voor hun leven... Martijn Adelmund (1977) studeerde Algemene Letteren in Utrecht en werkte jarenlang als redacteur fantasy bij een grote Nederlandse uitgeverij. Iris Compiet (1979) bezocht de kunstacademie in Breda en is een bekend kinder- & fantasyboekenillustrator. Heksenkind is het vervolg op Heksenwaan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Martijn Adelmund, Iris Compiet
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024564651
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2014
Bestandsgrootte
10866884 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Na de bloedstollende ontsnapping uit Koterije wil Nikkie Zeevenslooten nog maar één ding: terug naar huis. Terug naar haar normale leventje, weg van alle magie, en vooral weg van de gevaarlijke heksen die haar wilden oppeuzelen. Het leven in de Binnenlanden is niets voor haar, en nu haar schetsboek vol staat met bewijs dat heksen echt bestaan, is ze vastbesloten hen eens en voor altijd te stoppen.

Maar het gestolen luchtschip waarmee Nikkie en Balthus door de lucht zweven, koerst rechtstreeks af op de Schaduwraad en hun meedogenloze leider, de Patroon. Halsoverkop landen ze bij een nornirgemeenschap die het tweetal helpt ontsnappen naar een vrijhaven in Keulen, maar het duurt niet lang of de beruchte Bezembrigade is hen op het spoor, en dan moeten Nikkie en Balthus vluchten voor hun leven...

Martijn Adelmund (1977) studeerde Algemene Letteren in Utrecht en werkte jarenlang als redacteur fantasy bij een grote Nederlandse uitgeverij. Iris Compiet (1979) bezocht de kunstacademie in Breda en is een bekend kinder- & fantasyboekenillustrator. Heksenkind is het vervolg op Heksenwaan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Martijn Adelmund, Iris Compiet
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024564651
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2014
Bestandsgrootte
10866884 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99