Heimwee heeft een kleur (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Guus Bauer

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Stel u voor: een kaal stuk land van pakweg een halve kilometer. Zelfs het hardste gras wil er niet groeien. Toch zien we aan de rand mannen ernaar turen. Door verrekijkers. Aan de andere kant staan vrijwel evenveel mannen. Met verrekijkers. Houden ze elkaar in het oog? Of het vreemde geschubde gevaarte in het midden? Als u na een uur nogmaals kijkt, is er niets veranderd. Niemand wil in deze strook een eerste beweging maken.' Drie novellen in Heimwee heeft een kleur vertellen 'kleine verhalen' met op de achtergrond gebeurtenissen uit de wereldgeschiedenis. Je bent immers zelden echt getuige van geschiedkundige aardverschuivingen. Het gaat om de invloed die beslissingen van machthebbers hebben op de dagelijkse gang van zaken. In de titelnovelle raakt een professor en landgoedbezitter zijn baan en huis kwijt als bekend wordt dat hij onder pseudoniem schotschriften tegen de regering publiceert. Hij wordt een nummer en berust daar in eerste instantie in. Maar de mens is een individu en laat zich ongaarne begrenzen. Na De tuinman van niemandsland opnieuw drie prachtige, nieuwe novellen van de auteur die betoverende boeken schrijft 'die een verdwenen wereld weer tot leven wekken', aldus bestsellerauteur Charles Lewinsky.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Guus Bauer
Uitgever
Signatuur
ISBN
9789044962901
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2011
Bestandsgrootte
626140 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
235

Beschrijving

'Stel u voor: een kaal stuk land van pakweg een halve kilometer. Zelfs het hardste gras wil er niet groeien. Toch zien we aan de rand mannen ernaar turen. Door verrekijkers. Aan de andere kant staan vrijwel evenveel mannen. Met verrekijkers. Houden ze elkaar in het oog? Of het vreemde geschubde gevaarte in het midden? Als u na een uur nogmaals kijkt, is er niets veranderd. Niemand wil in deze strook een eerste beweging maken.'

Drie novellen in Heimwee heeft een kleur vertellen 'kleine verhalen' met op de achtergrond gebeurtenissen uit de wereldgeschiedenis. Je bent immers zelden echt getuige van geschiedkundige aardverschuivingen. Het gaat om de invloed die beslissingen van machthebbers hebben op de dagelijkse gang van zaken.
In de titelnovelle raakt een professor en landgoedbezitter zijn baan en huis kwijt als bekend wordt dat hij onder pseudoniem schotschriften tegen de regering publiceert. Hij wordt een nummer en berust daar in eerste instantie in. Maar de mens is een individu en laat zich ongaarne begrenzen.

Na De tuinman van niemandsland opnieuw drie prachtige, nieuwe novellen van de auteur die betoverende boeken schrijft 'die een verdwenen wereld weer tot leven wekken', aldus bestsellerauteur Charles Lewinsky.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Guus Bauer
Uitgever
Signatuur
ISBN
9789044962901
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2011
Bestandsgrootte
626140 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
235

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99