Heimwee

verslag van een bijna - dood - ervaring

Prijs € 15,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Gerjo van der Horst

Paperback | November 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bijna-doodervaringen komen overal ter wereld voor bij alle volken en culturen. In veel landen wordt het fenomeen gezien als een mystiek verschijnsel en worden mensen die er een hebben beleefd als wijzen beschouwd. Elders worden mensen die uit de kast komen met hun BDE niet serieus genomen.Gerjo van der Horst heeft het aangedurfd een boek te schrijven over haar ervaringen. Tot voor kort wist niemand dat er verbanden waren tussen een ernstige crisis in haar leven, de meditatiecursus die ze volgde, haar speurtocht naar de ware Jezus en haar BDE.Alle verhalen van mensen met een BDE verdienen het aandacht te krijgen. Maar in Gerjo's geval is het meer dan zomaar een BDE-verhaal. Er zitten zoveel lagen in haar ervaringen, zoveel boodschappen die het licht mogen zien. Want wie heeft er nu geen heimwee naar dat licht, de bron van alle leven...Reacties van lezers:"Een bijzonder boek dat de BDE op een brede manier verbindtmet leven, geloof en inzicht.""Zeer boeiend om te lezen hoe overrompelend, indringend en levensveranderend zo'n ervaring kan zijn. Ik denk dat het anderen, die op dit moment worstelen om hun BDE te integreren in hun leven, een grote dienst kan bewijzen.""Indrukwekkend hoe de auteur iets dat niet te beschrijven valt, zo in woorden weet te vatten dat de lezer er toch deelgenoot van wordt."

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gerjo van der Horst
Uitgever
Uitgeverij Fiola
ISBN
9789081991001
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
104

Beschrijving

Bijna-doodervaringen komen overal ter wereld voor bij alle volken en culturen. In veel landen wordt het fenomeen gezien als een mystiek verschijnsel en worden mensen die er een hebben beleefd als wijzen beschouwd. Elders worden mensen die uit de kast komen met hun BDE niet serieus genomen.

Gerjo van der Horst heeft het aangedurfd een boek te schrijven over haar ervaringen. Tot voor kort wist niemand dat er verbanden waren tussen een ernstige crisis in haar leven, de meditatiecursus die ze volgde, haar speurtocht naar de ware Jezus en haar BDE.

Alle verhalen van mensen met een BDE verdienen het aandacht te krijgen. Maar in Gerjo's geval is het meer dan zomaar een BDE-verhaal. Er zitten zoveel lagen in haar ervaringen, zoveel boodschappen die het licht mogen zien. Want wie heeft er nu geen heimwee naar dat licht, de bron van alle leven...


Reacties van lezers:

"Een bijzonder boek dat de BDE op een brede manier verbindt
met leven, geloof en inzicht."

"Zeer boeiend om te lezen hoe overrompelend, indringend en levensveranderend zo'n ervaring kan zijn. Ik denk dat het anderen, die op dit moment worstelen om hun BDE te integreren in hun leven, een grote dienst kan bewijzen."

"Indrukwekkend hoe de auteur iets dat niet te beschrijven valt, zo in woorden weet te vatten dat de lezer er toch deelgenoot van wordt."

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gerjo van der Horst
Uitgever
Uitgeverij Fiola
ISBN
9789081991001
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
104

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99