Heethoofd

de Grote Rotterdamse Punkroman

Prijs € 22,50

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Leen Steen

Paperback | Oktober 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze roman vangt aan met een verhaal over een stel punkers uit Rotterdam dat naar Paradiso trekt voor een concert van Black Flag (de toenmalige band van Henry Rollins). In de beschrijving spat de adrenaline al snel van de pagina's en de lezer voelt bijna zelf hoe het is om mee te bewegen in 'de pit', de kolkende massa die voor het podium het concert van een ongekende energie voorziet. De sfeer is gezet.We zijn begin jaren tachtig. Centraal in dit boek staan de belevenissen van een jonge punker die zijn intrek neemt in het kraakpand 'De Ambassade' in Rotterdam. Van binnenuit volgt een heerlijk en eerlijk tijdsbeeld van een jonge punk in de wereldstad. 'Heethoofd' is een roman vol idealen en ledigheid, agressie en doem, verzet en politiek, muziek en andere kunstuitingen, ware en verbroken liefdes. Maar 'Heethoofd' is ook een roman over botsende wereldbeelden en eindigt met een gewelddadige wraakactie.'Heethoofd' is niet alleen een terugblik op een ongekend turbulente tijd, het laat de hedendaagse lezer vooral ook het belang van idealen zien.Leen Steen (1964) maakte het ook allemaal zelf mee in Rotterdam. Hij is in de stad bekend als ex-platenbaas van Tocado Records en oud-programmeur en -directeur van poppodium Exit. Heethoofd is zijn debuut.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Leen Steen
Uitgever
Passage, Uitgeverij
ISBN
9789054523475
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400

Beschrijving

Deze roman vangt aan met een verhaal over een stel punkers uit Rotterdam dat naar Paradiso trekt voor een concert van Black Flag (de toenmalige band van Henry Rollins). In de beschrijving spat de adrenaline al snel van de pagina's en de lezer voelt bijna zelf hoe het is om mee te bewegen in 'de pit', de kolkende massa die voor het podium het concert van een ongekende energie voorziet. De sfeer is gezet.

We zijn begin jaren tachtig. Centraal in dit boek staan de belevenissen van een jonge punker die zijn intrek neemt in het kraakpand 'De Ambassade' in Rotterdam. Van binnenuit volgt een heerlijk en eerlijk tijdsbeeld van een jonge punk in de wereldstad. 'Heethoofd' is een roman vol idealen en ledigheid, agressie en doem, verzet en politiek, muziek en andere kunstuitingen, ware en verbroken liefdes. Maar 'Heethoofd' is ook een roman over botsende wereldbeelden en eindigt met een gewelddadige wraakactie.

'Heethoofd' is niet alleen een terugblik op een ongekend turbulente tijd, het laat de hedendaagse lezer vooral ook het belang van idealen zien.

Leen Steen (1964) maakte het ook allemaal zelf mee in Rotterdam. Hij is in de stad bekend als ex-platenbaas van Tocado Records en oud-programmeur en -directeur van poppodium Exit. Heethoofd is zijn debuut.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Leen Steen
Uitgever
Passage, Uitgeverij
ISBN
9789054523475
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99