Hebben we hier nu voor gekozen?

Prijs € 10,18

Uitverkocht

Wim van Dinten

Paperback | Juni 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De ontwikkeling van de samenleving is in dit boekje een spannend verhaal. Je hebt het in anderhalf uur uit. Dan weet je wat er broeit onder de mensen en los je puzzels op waar je al jaren mee zit. Dat betekenisgeving soft zou zijn, veeg je ermee van tafel.Dit boekje beschrijft patronen die je in het leven van alle dag kunt waarnemen. Ze krijgen namen als vormen van betekenisgeving. Wie er modellen van probeert te maken verandert waarnemingen in beweringen en zal zoeken naar bewijzen. Die vind je niet, wel nog meer waarnemingen. Lees je door dan worden de patronen helderder, duidelijker waarneembaar. Aan het eind zie je wat je eerder niet zag. Je leest wellicht opnieuw. Je staat dan inmiddels anders in de wereld. 'Hebben we hier nu voor gekozen?' geeft je een kompas. Het is praktisch en laat de keuzes zien waar iedereen voor staat."Ik heb het in één adem uitgelezen. Ik vind het indrukwekkend en adembenemend inspirerend!"Bryan Rookhuijzen, Hoofdcommissaris Nationale Politie"Ik ben geraakt. Ik ervaar het boekje als een groot geschenk dat ik als kleinood door kan geven."Coleta van Bekhoven, gids Quita"Dit smaakt naar meer."Ruud van Bennekom, Directeur van het Nederlands Genootschap van Burgemeesters

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Wim van Dinten
Uitgever
Eburon
ISBN
9789079768028
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
102

Beschrijving

De ontwikkeling van de samenleving is in dit boekje een spannend verhaal. Je hebt het in anderhalf uur uit. Dan weet je wat er broeit onder de mensen en los je puzzels op waar je al jaren mee zit. Dat betekenisgeving soft zou zijn, veeg je ermee van tafel.

Dit boekje beschrijft patronen die je in het leven van alle dag kunt waarnemen. Ze krijgen namen als vormen van betekenisgeving. Wie er modellen van probeert te maken verandert waarnemingen in beweringen en zal zoeken naar bewijzen. Die vind je niet, wel nog meer waarnemingen. Lees je door dan worden de patronen helderder, duidelijker waarneembaar. Aan het eind zie je wat je eerder niet zag. Je leest wellicht opnieuw. Je staat dan inmiddels anders in de wereld. 'Hebben we hier nu voor gekozen?' geeft je een kompas. Het is praktisch en laat de keuzes zien waar iedereen voor staat.

"Ik heb het in één adem uitgelezen. Ik vind het indrukwekkend en adembenemend inspirerend!"
Bryan Rookhuijzen, Hoofdcommissaris Nationale Politie

"Ik ben geraakt. Ik ervaar het boekje als een groot geschenk dat ik als kleinood door kan geven."
Coleta van Bekhoven, gids Quita

"Dit smaakt naar meer."
Ruud van Bennekom, Directeur van het Nederlands Genootschap van Burgemeesters

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Wim van Dinten
Uitgever
Eburon
ISBN
9789079768028
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
102

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99