Headspace

Voor een hoofd vol leegte

Prijs € 17,99

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Andy Puddicombe

Paperback | Februari 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Meer ruimte in je hoofd en minder stress met de bestseller Headspace. Andy Puddicombe maakt oude wijsheden toegankelijk voor de moderne wereld. Andy Puddicombe is een voormalige boeddhistische monnik, de stem van de Headspace-app en de belangrijkste mindfulness-expert van het VK. In het boek Headspace, een hoofd vol leegte laat hij zien hoe je je hoofd tot rust kunt brengen in slechts tien minuten. De eenvoudige strategieën in dit boek zijn snel, makkelijk en effectief, en hebben een positieve invloed op je fysieke en mentale gezondheid. Je leert hoe je je makkelijker kunt concentreren, hoe je meer rust en kalmte kunt ervaren en wat je kunt doen om lekker en ontspannen te slapen. De voordelen zijn oneindig. Kom tot rust in slechts tien minuten per dag. 'Als je overweegt om mindfulness te proberen, dan is dit de perfecte introductie. Ik ben Andy dankbaar dat hij me heeft geholpen op deze reis.' Bill Gates'Ik kan niet meer stoppen met lezen. Wat een inspirerend boek!' Libelle'Andy Puddicombe doet voor meditatie wat Jamie Oliver voor eten heeft gedaan.' New York Times'It's kind of genius.' Emma Watson Andy Puddicombe (1972) is meditatie & mindfulnesstrainer en een voormalig boeddhistische monnik. Het is zijn missie om meditatie uit de mystieke hoek te halen en het zo toegankelijk mogelijk voor iedereen te laten zijn. Met zijn vrouw en kinderen woont hij in Santa Monica, Californië.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Andy Puddicombe
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000371815
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2020
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Meer ruimte in je hoofd en minder stress met de bestseller Headspace.

Andy Puddicombe maakt oude wijsheden toegankelijk voor de moderne wereld. Andy Puddicombe is een voormalige boeddhistische monnik, de stem van de Headspace-app en de belangrijkste mindfulness-expert van het VK. In het boek Headspace, een hoofd vol leegte laat hij zien hoe je je hoofd tot rust kunt brengen in slechts tien minuten. De eenvoudige strategieën in dit boek zijn snel, makkelijk en effectief, en hebben een positieve invloed op je fysieke en mentale gezondheid. Je leert hoe je je makkelijker kunt concentreren, hoe je meer rust en kalmte kunt ervaren en wat je kunt doen om lekker en ontspannen te slapen. De voordelen zijn oneindig. Kom tot rust in slechts tien minuten per dag.

'Als je overweegt om mindfulness te proberen, dan is dit de perfecte introductie. Ik ben Andy dankbaar dat hij me heeft geholpen op deze reis.' Bill Gates
'Ik kan niet meer stoppen met lezen. Wat een inspirerend boek!' Libelle
'Andy Puddicombe doet voor meditatie wat Jamie Oliver voor eten heeft gedaan.' New York Times
'It's kind of genius.' Emma Watson

Andy Puddicombe (1972) is meditatie & mindfulnesstrainer en een voormalig boeddhistische monnik. Het is zijn missie om meditatie uit de mystieke hoek te halen en het zo toegankelijk mogelijk voor iedereen te laten zijn. Met zijn vrouw en kinderen woont hij in Santa Monica, Californië.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Andy Puddicombe
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000371815
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2020
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99