Hartstochtelijke nacht met… (e-Book)

Eén nacht vol verlangen / Eén nacht met de prins / Eén nacht is niet genoeg

€ 6,99
Prijs € 3,99
Download direct dit e-Book

Maisey Yates

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De zon gaat onder, de avond valt, de sterren staan gunstig voor een hartstochtelijke nacht met… …de Spaanse hertog Aan de vooravond van haar gearrangeerde huwelijk wil Allegra nog één wilde avond beleven. Dus gaat ze naar het beroemdste gemaskerde bal van Italië, waar ze zich vol overgave in de armen stort van de eerste gemaskerde man die ze tegenkomt. Al na één gepassioneerde kus geeft ze zich volledig aan hem over... …de mysterieuze prins Bailey is geheel in de ban van haar knappe minnaar, Raphael DeSantis. Maar dan vertelt hij haar doodleuk dat hij verwacht wordt in zijn vaderland. Drie maanden later ontdekt ze dat ze zwanger is. Dan leest ze in de krant over de verbroken verloving van de prins van Santa Firenze. Bij het artikel staat een foto... van Raphael! …de Italiaanse miljardair Omdat ze in grote geldnood zat, heeft Esther erin toegestemd om voor één keer draagmoeder te zijn. Nu moet ze noodgedwongen op zoek naar de vader van haar ongeboren kind. Dat blijkt miljardair Renzo Valenti te zijn. Maar als ze hem wanhopig om hulp vraagt, gelooft hij niet dat ze zwanger is van hem! Deze verhalen zijn eerder verschenen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maisey Yates
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402558845
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2022
Bestandsgrootte
1230826 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
366

Beschrijving

De zon gaat onder, de avond valt, de sterren staan gunstig voor een hartstochtelijke nacht met…
 
…de Spaanse hertog
 
Aan de vooravond van haar gearrangeerde huwelijk wil Allegra nog één wilde avond beleven. Dus gaat ze naar het beroemdste gemaskerde bal van Italië, waar ze zich vol overgave in de armen stort van de eerste gemaskerde man die ze tegenkomt. Al na één gepassioneerde kus geeft ze zich volledig aan hem over...
 
…de mysterieuze prins
 
Bailey is geheel in de ban van haar knappe minnaar, Raphael DeSantis. Maar dan vertelt hij haar doodleuk dat hij verwacht wordt in zijn vaderland. Drie maanden later ontdekt ze dat ze zwanger is. Dan leest ze in de krant over de verbroken verloving van de prins van Santa Firenze. Bij het artikel staat een foto... van Raphael!
 
…de Italiaanse miljardair
 
Omdat ze in grote geldnood zat, heeft Esther erin toegestemd om voor één keer draagmoeder te zijn. Nu moet ze noodgedwongen op zoek naar de vader van haar ongeboren kind. Dat blijkt miljardair Renzo Valenti te zijn. Maar als ze hem wanhopig om hulp vraagt, gelooft hij niet dat ze zwanger is van hem!
 
Deze verhalen zijn eerder verschenen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maisey Yates
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402558845
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2022
Bestandsgrootte
1230826 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
366

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99