Hart voor de natuur

Prijs € 22,50

Uitverkocht

Rachel Helmhout

Paperback | Oktober 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wij mensen zijn allemaal spirituele wezens in een menselijk lichaam. Een lichaam dat ons voertuig is hier op aarde. Het is de bedoeling om ons spirituele zelf neer te gaan zetten hier op aarde en te leven in ons aardse lichaam. Met al die prachtige kennis die eenieder van ons in zich draagt. Zodat wij al die kennis in wijsheid kunnen gaan gebruiken voor ons leven op aarde. De aarde en jij zijn geen gescheiden dingen. Jij bent een deel van de aarde en de aarde is een deel van jou. Naast alle wetenschappelijke kennis, die nog steeds wordt aangevuld, bestaat er ook een holistische visie op onze aarde. Kennis hierover is niet nieuw en al heel lang bekend bij natuurvolkeren, stammen en indianen. Kennis die van generatie op generatie werd overgedragen. Deze kennis is aan het verdwijnen doordat mensen steeds verder van de natuur af zijn komen te staan. In dit boek deelt Rachel Helmhout holistische inzichten die haar zijn aangereikt door haar gidsen, de bovenwereld en het innerlijke weten, met als doel om opnieuw iets wakker te maken en aan te raken in mensen. Om de liefde voor de natuur weer te laten stromen, om de verdwenen kennis weer terug te brengen in eenieder via pure liefde en door te laten zien hoe mooi, wonderlijk en magisch de aarde is. Want als dat aanslaat en stroomt dan behandelen mensen de aarde als vanzelf met respect en liefde. Een warm en liefdevol boek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rachel Helmhout
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089549006
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
207

Beschrijving

Wij mensen zijn allemaal spirituele wezens in een menselijk lichaam. Een lichaam dat ons voertuig is hier op aarde. Het is de bedoeling om ons spirituele zelf neer te gaan zetten hier op aarde en te leven in ons aardse lichaam. Met al die prachtige kennis die eenieder van ons in zich draagt. Zodat wij al die kennis in wijsheid kunnen gaan gebruiken voor ons leven op aarde. De aarde en jij zijn geen gescheiden dingen. Jij bent een deel van de aarde en de aarde is een deel van jou.
Naast alle wetenschappelijke kennis, die nog steeds wordt aangevuld, bestaat er ook een holistische visie op onze aarde. Kennis hierover is niet nieuw en al heel lang bekend bij natuurvolkeren, stammen en indianen. Kennis die van generatie op generatie werd overgedragen. Deze kennis is aan het verdwijnen doordat mensen steeds verder van de natuur af zijn komen te staan. In dit boek deelt Rachel Helmhout holistische inzichten die haar zijn aangereikt door haar gidsen, de bovenwereld en het innerlijke weten, met als doel om opnieuw iets wakker te maken en aan te raken in mensen. Om de liefde voor de natuur weer te laten stromen, om de verdwenen kennis weer terug te brengen in eenieder via pure liefde en door te laten zien hoe mooi, wonderlijk en magisch de aarde is. Want als dat aanslaat en stroomt dan behandelen mensen de aarde als vanzelf met respect en liefde.
Een warm en liefdevol boek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rachel Helmhout
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089549006
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
207

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99