Handboek yoga

een gestructureerde cursus voor het bereiken van professionele deskundigheid

Prijs € 22,50

Uitverkocht

Mark Kan

Paperback | Januari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek is een beknopte handleiding voor hatha-yoga. Het is bedoeld voor toekomstige docenten of serieuze yogi's. Mark Kan laat zien hoe deze oude wetenschap u kan leiden naar een stralende gezondheid, perfecte controle over de geest en vrede met uzelf, de wereld en de natuur.- Via deze praktische handleiding leert u meer over de oorspronkelijke bedoeling van asana (houdingen), pranayama (ademhalingstechnieken), shatkarma (zuiveringstechnieken), mudra's (zegels), bandha's (sloten) en meditatie.- Dit boek beschrijft de geschiedenis van yoga en omvat een overzicht van de wetenschap en filosofie die yoga vorm hebben gegeven.- Het verklaart het ware doel van yoga: het lichaam zuiveren en voorbereiden om controle te krijgen over de geest en begrip te krijgen van de aard van uw wezen door middel van het wekken van de levensenergie: de prana's, chakra's en kundalini shakti.- Het bevat 65 duidelijk geïllustreerde asana's, met informatie over de voordelen van elke houding. Er wordt aandacht besteed aan een veilige en effectieve uitvoering van de houding en er worden aanpassingen gegeven voor elk niveau.- Het bespreekt de praktische kanten van het lesgeven, met informatie over lessen voor zwangere leerlingen, ouderen en kinderen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mark Kan
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048309481
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Dit boek is een beknopte handleiding voor hatha-yoga. Het is bedoeld voor toekomstige docenten of serieuze yogi's. Mark Kan laat zien hoe deze oude wetenschap u kan leiden naar een stralende gezondheid, perfecte controle over de geest en vrede met uzelf, de wereld en de natuur.

- Via deze praktische handleiding leert u meer over de oorspronkelijke bedoeling van asana (houdingen), pranayama (ademhalingstechnieken), shatkarma (zuiveringstechnieken), mudra's (zegels), bandha's (sloten) en meditatie.

- Dit boek beschrijft de geschiedenis van yoga en omvat een overzicht van de wetenschap en filosofie die yoga vorm hebben gegeven.

- Het verklaart het ware doel van yoga: het lichaam zuiveren en voorbereiden om controle te krijgen over de geest en begrip te krijgen van de aard van uw wezen door middel van het wekken van de levensenergie: de prana's, chakra's en kundalini shakti.

- Het bevat 65 duidelijk geïllustreerde asana's, met informatie over de voordelen van elke houding. Er wordt aandacht besteed aan een veilige en effectieve uitvoering van de houding en er worden aanpassingen gegeven voor elk niveau.

- Het bespreekt de praktische kanten van het lesgeven, met informatie over lessen voor zwangere leerlingen, ouderen en kinderen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mark Kan
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048309481
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99