Handboek wondzorg

Prijs € 69,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Hardback | Maart 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nog duidelijker, handiger en actueler. Drie in een! Het nieuwe 'Handboek wondzorg' is een nieuwe actualisering van de in 2004 verschenen bundeling van het 'Basisboek wondzorg' en 'Specifieke wondzorg deel 1 en 2', oorspronkelijk uitgebracht in 1997. Deze derde, herziene druk speelt in op de huidige trends en vernieuwingen in de dynamische wereld van de wondzorg. Kleurenillustraties ondersteunen de herziene teksten. De productbijlage is niet alleen samen met wondproduct- fabrikanten geactualiseerd, maar is nu ook net als het volledige handboek in een digitaal formaat beschikbaar. 'Handboek wondzorg' levert een bijdrage aan het comfort van de patiënt met een wond en aan de optimalisering van de wondzorg. Dit boek behandelt de theoretische achtergronden van de huid en gaat in op specifieke wondtypen zoals decubitus en brandwonden. Tevens beschrijft deze uitgave wondpijn en de relatie tussen wondzorg en voeding. Dit boek geniet de ondersteuning van de Belgische Woundcare Consultant Society (WCS). Deze volledig herziene uitgave is een praktisch handboek voor zorgverleners. Het is bijzonder geschikt voor gebruik in de extra- en intramurale zorg. Daarnaast kan het boek uitstekend dienstdoen als studieboek in het reguliere verpleegkundeonderwijs en bij wondzorggerelateerde nascholingscursussen. De auteurs zijn afkomstig uit de academische en enkele niet-academische ziekenhuizen of instellingen die Vlaanderen rijk is. Iedere auteur is expert op een specifiek terrein van wondzorg.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Springer Media B.V.
ISBN
9789036811453
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Nog duidelijker, handiger en actueler. Drie in een! Het nieuwe 'Handboek wondzorg' is een nieuwe actualisering van de in 2004 verschenen bundeling van het 'Basisboek wondzorg' en 'Specifieke wondzorg deel 1 en 2', oorspronkelijk uitgebracht in 1997.
Deze derde, herziene druk speelt in op de huidige trends en vernieuwingen in de dynamische wereld van de wondzorg. Kleurenillustraties ondersteunen de herziene teksten. De productbijlage is niet alleen samen met wondproduct- fabrikanten geactualiseerd, maar is nu ook net als het volledige handboek in een digitaal formaat beschikbaar.
'Handboek wondzorg' levert een bijdrage aan het comfort van de patiënt met een wond en aan de optimalisering van de wondzorg. Dit boek behandelt de theoretische achtergronden van de huid en gaat in op specifieke wondtypen zoals decubitus en brandwonden. Tevens beschrijft deze uitgave wondpijn en de relatie tussen wondzorg en voeding. Dit boek geniet de ondersteuning van de Belgische Woundcare Consultant Society (WCS).
Deze volledig herziene uitgave is een praktisch handboek voor zorgverleners. Het is bijzonder geschikt voor gebruik in de extra- en intramurale zorg. Daarnaast kan het boek uitstekend dienstdoen als studieboek in het reguliere verpleegkundeonderwijs en bij wondzorggerelateerde nascholingscursussen.
De auteurs zijn afkomstig uit de academische en enkele niet-academische ziekenhuizen of instellingen die Vlaanderen rijk is. Iedere auteur is expert op een specifiek terrein van wondzorg.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Springer Media B.V.
ISBN
9789036811453
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 15,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 8,00
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,95
  • 23,95
  • 15,00
  • 22,99