Handboek werken in hoeken Groep 1 t/m 8

Prijs € 52,00

Uitverkocht

F. Pinkse, B. Smits, T. Kremer

Hardback | Maart 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoekenwerk is d erkvorm om uw onderwijs adaptiever te maken. Hoekenwerk krijgt een steeds belangrijker plaats in het onderwijs. Binnen alle recente vernieuwingen wordt deze werkwijze uitgedragen: van basisontwikkeling tot neo-klassikaal, van ervaringsgericht tot adaptief onderwijs. Het Handboek werken in hoeken behandelt verschillende modellen van hoekenwerk. Werken met een kieskast, hoekenwerk als middel tot differentiatie, hoekenwerk als invulling van neo-klassikaal onderwijs, het werken met circuits en het werken met dag- en weektaken.Het Handboek werken in hoeken is gebaseerd op jarenlange praktijkervaring. In proefvorm is het al door veel leerkrachten en teams gebruikt. En dat merk je! Geen theorie, maar direct bruikbare suggesties, tips en idee Reacties uit de praktijk: "Ik werk nu drie jaren achtereen in hoeken en ik word er eigenlijk steeds enthousiaster over. Ik ben begonnen met een kieskast, maar nu wordt er elke dag drie kwartier in hoeken gewerkt.""Mijn kinderen vinden het echt een feest als we in hoeken gaan werken. Ik hoef het echt geen dag over te slaan. Dat vind ik nou adaptief onderwijs.""We zijn een gewone klassikale school, maar dat heeft wel zijn beperkingen. Daarom hebben we het werken in hoeken ingevoerd. De kleuters deden dat natuurlijk al, maar nu doen we dat van groep 1 t/m 8."

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
F. Pinkse, B. Smits, T. Kremer
Uitgever
Delubas Educatieve Uitgeverij
ISBN
9789053000571
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Hoekenwerk is d erkvorm om uw onderwijs adaptiever te maken. Hoekenwerk krijgt een steeds belangrijker plaats in het onderwijs. Binnen alle recente vernieuwingen wordt deze werkwijze uitgedragen: van basisontwikkeling tot neo-klassikaal, van ervaringsgericht tot adaptief onderwijs. Het Handboek werken in hoeken behandelt verschillende modellen van hoekenwerk. Werken met een kieskast, hoekenwerk als middel tot differentiatie, hoekenwerk als invulling van neo-klassikaal onderwijs, het werken met circuits en het werken met dag- en weektaken.
Het Handboek werken in hoeken is gebaseerd op jarenlange praktijkervaring. In proefvorm is het al door veel leerkrachten en teams gebruikt. En dat merk je! Geen theorie, maar direct bruikbare suggesties, tips en idee
Reacties uit de praktijk: "Ik werk nu drie jaren achtereen in hoeken en ik word er eigenlijk steeds enthousiaster over. Ik ben begonnen met een kieskast, maar nu wordt er elke dag drie kwartier in hoeken gewerkt."
"Mijn kinderen vinden het echt een feest als we in hoeken gaan werken. Ik hoef het echt geen dag over te slaan. Dat vind ik nou adaptief onderwijs."
"We zijn een gewone klassikale school, maar dat heeft wel zijn beperkingen. Daarom hebben we het werken in hoeken ingevoerd. De kleuters deden dat natuurlijk al, maar nu doen we dat van groep 1 t/m 8."

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
F. Pinkse, B. Smits, T. Kremer
Uitgever
Delubas Educatieve Uitgeverij
ISBN
9789053000571
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99