Handboek voor wildplukkertjes

Prijs € 17,00

Uitverkocht

Erica Bakker, Ellen van den Broek, Rachelle Klaassen

Paperback | Juli 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Fantastische inspiratiebron voor kinderen (en hun ouders) die graag naar bos, strand of waterkant gaan. Van rozenbottels is jeukpoeder te maken. En van zeesla vissenvoer. Madeliefjes en paardenbloemen zijn heerlijk in de sla en brandnetels gaan natuurlijk in de heksensoep! Rond verschillende thema's en omgevingen hebben Erica Bakker en Ellen van den Broek een wildplukboek voor kinderen en andere beginnende wildplukkers gemaakt. Ze vertellen waar welke gangbare eetbare bloemen, planten en vruchten te vinden zijn en wat je ermee kunt doen. Hét boek dat kinderen laat zien wat er buiten de deur allemaal voor leuks en lekkers te vinden is. Met prachtige tekeningen, bijzondere activiteiten en eenvoudige maar verrassend lekkere recepten.Leeftijdscategorie: 6-12 jaar.Erica Bakker en Ellen van den Broek pasten als jonge moeders op elkaars kinderen met wie ze veel buitenactiviteiten ondernamen. De herinneringen daaraan vormden de aanleiding voor dit boek waarin ze de kennis van al die jaren verzameld hebben. Eerder schreven ze samen 'Het Speurtochtenboek', vol spannende speurtochten rondom verschillende thema's. Rachelle Klaassen, bekend van Het Plantenasiel in Amsterdam, ontfermt zich over aan de straat gezette kamerplanten. Afgestudeerd aan de Design Academy combineert ze haar liefde voor de natuur en talent voor tekenen en vormgeving in dit boek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Erica Bakker, Ellen van den Broek, Rachelle Klaassen
Uitgever
Fontaine Uitgevers
ISBN
9789059565876
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Fantastische inspiratiebron voor kinderen (en hun ouders) die graag naar bos, strand of waterkant gaan.

Van rozenbottels is jeukpoeder te maken. En van zeesla vissenvoer. Madeliefjes en paardenbloemen zijn heerlijk in de sla en brandnetels gaan natuurlijk in de heksensoep! Rond verschillende thema's en omgevingen hebben Erica Bakker en Ellen van den Broek een wildplukboek voor kinderen en andere beginnende wildplukkers gemaakt. Ze vertellen waar welke gangbare eetbare bloemen, planten en vruchten te vinden zijn en wat je ermee kunt doen. Hét boek dat kinderen laat zien wat er buiten de deur allemaal voor leuks en lekkers te vinden is. Met prachtige tekeningen, bijzondere activiteiten en eenvoudige maar verrassend lekkere recepten.

Leeftijdscategorie: 6-12 jaar.

Erica Bakker en Ellen van den Broek pasten als jonge moeders op elkaars kinderen met wie ze veel buitenactiviteiten ondernamen. De herinneringen daaraan vormden de aanleiding voor dit boek waarin ze de kennis van al die jaren verzameld hebben. Eerder schreven ze samen 'Het Speurtochtenboek', vol spannende speurtochten rondom verschillende thema's.
Rachelle Klaassen, bekend van Het Plantenasiel in Amsterdam, ontfermt zich over aan de straat gezette kamerplanten. Afgestudeerd aan de Design Academy combineert ze haar liefde voor de natuur en talent voor tekenen en vormgeving in dit boek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Erica Bakker, Ellen van den Broek, Rachelle Klaassen
Uitgever
Fontaine Uitgevers
ISBN
9789059565876
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99