Handboek voor de happy camper

kamperen wordt weer leuk!

Prijs € 9,99

Uitverkocht

Wessie & Neef

Paperback | April 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Kamperen in binnen- en buitenland is nog immer enorm populair. Massa's Hollandse homo sapiens trekken als een zwerm vogels richting het zuiden om daar het Nederlandse klimaat te ontvluchten. En dan zijn er natuurlijk ook nog de kampeerders die besluiten om op eigen risico het tentenkamp in ons eigen kikkerlandje op te slaan. Even weg uit de stadsjungle en met de sleurhut of koepeltent terug naar de natuur, met je blote voeten in het gras.Je hebt met alles rekening gehouden, je bent op alles voorbereid, je hebt het gevoel dat je de wereld aankan, maar toch gebeurt er altijd iets wat je kampeervakantie op zijn kop zet. Veel te veel wind, regen, zon, jachtsneeuw, medekampeerders, herrie, dronkenlappen, enge kleine beestjes, nog engere grote beesten, en dan laten we het vieze sanitair nog maar even buiten beschouwing. Maar nu, kampeerders, is er hoop! Hier is het Handboek voor de happy camper!Dit handboek staat boordevol tips om bizarre, hilarische én serieuze kampeerperikelen in binnen- en buitenland te overleven! Zo kun je straks omgaan met:*opdringerige poedels tijdens de barbecue*vergeten tentstokken*plaatselijke tropische regenbuien, bora's en mistrals*douanecontroles en de Italiaanse maffioso*vliegende kakkerlakken en badmutsen*en alle andere problemen die voorkomen onderweg, op de camping, op het strand of bij het zwembadVoor elk kampeerprobleem wordt een praktisch advies gegeven, een oplossing aangedragen en krijg je feedback van twee ervaringsdeskundigen, met als doel: voortaan ook te kunnen kamperen als een happy camper.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Wessie & Neef
Uitgever
Uitgeverij MUS
ISBN
9789045313306
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Kamperen in binnen- en buitenland is nog immer enorm populair. Massa's Hollandse homo sapiens trekken als een zwerm vogels richting het zuiden om daar het Nederlandse klimaat te ontvluchten. En dan zijn er natuurlijk ook nog de kampeerders die besluiten om op eigen risico het tentenkamp in ons eigen kikkerlandje op te slaan. Even weg uit de stadsjungle en met de sleurhut of koepeltent terug naar de natuur, met je blote voeten in het gras.

Je hebt met alles rekening gehouden, je bent op alles voorbereid, je hebt het gevoel dat je de wereld aankan, maar toch gebeurt er altijd iets wat je kampeervakantie op zijn kop zet. Veel te veel wind, regen, zon, jachtsneeuw, medekampeerders, herrie, dronkenlappen, enge kleine beestjes, nog engere grote beesten, en dan laten we het vieze sanitair nog maar even buiten beschouwing. Maar nu, kampeerders, is er hoop! Hier is het Handboek voor de happy camper!

Dit handboek staat boordevol tips om bizarre, hilarische én serieuze kampeerperikelen in binnen- en buitenland te overleven! Zo kun je straks omgaan met:

*opdringerige poedels tijdens de barbecue
*vergeten tentstokken
*plaatselijke tropische regenbuien, bora's en mistrals
*douanecontroles en de Italiaanse maffioso
*vliegende kakkerlakken en badmutsen
*en alle andere problemen die voorkomen onderweg, op de camping, op het strand of bij het zwembad

Voor elk kampeerprobleem wordt een praktisch advies gegeven, een oplossing aangedragen en krijg je feedback van twee ervaringsdeskundigen, met als doel: voortaan ook te kunnen kamperen als een happy camper.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Wessie & Neef
Uitgever
Uitgeverij MUS
ISBN
9789045313306
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99