Handboek Sharepoint 2010

Prijs € 32,99

Uitverkocht

Peter van der Woude

Paperback | Januari 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In de tijd van Web 2.0 integreren desktop- en internettoepassingen meer en meer. De grens tussen wat eens zo duidelijk ‘lokaal geïnstalleerd’ was en wat ‘via internet loopt’ zal voor gebruikers steeds diffuser worden. Portal services zoals Microsoft SharePoint spelen daarbij een bepalende rol en beïnvloeden in sterke mate de manier waarop werknemers binnen organisaties samenwerken. Systemen verbinden personen, documenten en acties door alle toepassingen heen. De content levert de context waarbinnen – over individuele applicaties heen – constructief samengewerkt kan worden. Samenwerking, collaboratie, beschikbaar maken en delen van informatie via het web is precies wat Microsoft met SharePoint 2010 wil. En omdat SharePoint samenwerkt met veelgebruikte programma’s als Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, InfoPath, Project, Publisher, Visio en Groove, vormt SharePoint 2010 de de-factospil in de nieuwe Office 2010 Suite. Dit Handboek is primair geschreven om gebruikers een helpende hand te bieden zodra ze met SharePoint (moeten) gaan werken. Stap voor stap leert u wat SharePoint-sites zijn en uit welke componenten ze bestaan. U leert hoe u componenten aan SharePoint-sites toevoegt en hoe u de functionaliteit daarvan naar uw hand zet. Aan de hand van praktijkvoorbeelden leert u hoe u informatie via het web deelt en toegankelijk maakt voor anderen. Ten slotte leert u hoe u efficiënt gebruikmaakt van de deelmogelijkheden van SharePoint in combinatie met (lokaal) geïnstalleerde Office-toepassingen als Word, Excel, Outlook en PowerPoint. U maakt ook kennis met nieuwe mogelijkheden in SharePoint 2010, waaronder het aanleggen van dossiers, met meer mensen tegelijk werken aan een document (co-authoring), mogelijkheden voor integratie met sociale media en de uitgebreidere ondersteuning voor mobiele apparaten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peter van der Woude
Uitgever
Duuren Media, Van
ISBN
9789059404694
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2011
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
394

Beschrijving

In de tijd van Web 2.0 integreren desktop- en internettoepassingen meer en meer. De grens tussen wat eens zo duidelijk ‘lokaal geïnstalleerd’ was en wat ‘via internet loopt’ zal voor gebruikers steeds diffuser worden. Portal services zoals Microsoft SharePoint spelen daarbij een bepalende rol en beïnvloeden in sterke mate de manier waarop werknemers binnen organisaties samenwerken. Systemen verbinden personen, documenten en acties door alle toepassingen heen. De content levert de context waarbinnen – over individuele applicaties heen – constructief samengewerkt kan worden.

Samenwerking, collaboratie, beschikbaar maken en delen van informatie via het web is precies wat Microsoft met SharePoint 2010 wil. En omdat SharePoint samenwerkt met veelgebruikte programma’s als Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, InfoPath, Project, Publisher, Visio en Groove, vormt SharePoint 2010 de de-factospil in de nieuwe Office 2010 Suite.

Dit Handboek is primair geschreven om gebruikers een helpende hand te bieden zodra ze met SharePoint (moeten) gaan werken. Stap voor stap leert u wat SharePoint-sites zijn en uit welke componenten ze bestaan. U leert hoe u componenten aan SharePoint-sites toevoegt en hoe u de functionaliteit daarvan naar uw hand zet. Aan de hand van praktijkvoorbeelden leert u hoe u informatie via het web deelt en toegankelijk maakt voor anderen. Ten slotte leert u hoe u efficiënt gebruikmaakt van de deelmogelijkheden van SharePoint in combinatie met (lokaal) geïnstalleerde Office-toepassingen als Word, Excel, Outlook en PowerPoint.

U maakt ook kennis met nieuwe mogelijkheden in SharePoint 2010, waaronder het aanleggen van dossiers, met meer mensen tegelijk werken aan een document (co-authoring), mogelijkheden voor integratie met sociale media en de uitgebreidere ondersteuning voor mobiele apparaten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peter van der Woude
Uitgever
Duuren Media, Van
ISBN
9789059404694
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2011
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
394

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99