Handboek ruimtelijke ordening en bouw

Op weg naar het omgevingsrecht

Prijs € 69,00

Uitverkocht

T.H.H.A. van der Schoot

Paperback | September 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het Handboek Ruimtelijke Ordening & Bouw, op weg naar het Omgevingsrecht (vijfde druk) is een compleet handboek waarin alle wetgeving op het gebied van ruimtelijke ordening (Wabo, Wro, Chw en de uitvoeringswetgeving hierbij) wordt behandeld.Dit boek gaat uit van de meest recente wetswijzigingen (zoals ook de Wet aanpassing bestuursprocesrecht en Wet plattelandswoningen). Zowel nieuwe jurisprudentie die trendsettend is als oudere jurisprudentie die nog steeds relevant kan zijn, zijn opgenomen. De twee evaluaties van het Planbureau voor de leefomgeving waaruit blijkt hoe er in de praktijk met zaken om wordt gegaan en het nieuwe rijksbeleid (SVIR, Barro, inspectie Leefomgeving en transport e.d.) worden behandeld. Op diverse plekken wordt verwezen naar meningen uit de vakliteratuur.Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met 'kanttekeningen voor de praktijk'. Daarin zijn tips opgenomen en complicaties voor de praktijk benoemd. Tevens wordt een doorkijk gemaakt naar de toekomstige Omgevingswet. Met dit Handboek beschikt u over een actuele beschrijving van het RO-recht in zijn volle breedte en daarmee over een goed hulpmiddel voor de praktijk.Auteur: mr. T.H.H.A. van der Schoot

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
T.H.H.A. van der Schoot
Uitgever
Berghauser Pont Publishing
ISBN
9789491073663
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
600

Beschrijving

Het Handboek Ruimtelijke Ordening & Bouw, op weg naar het Omgevingsrecht (vijfde druk) is een compleet handboek waarin alle wetgeving op het gebied van ruimtelijke ordening (Wabo, Wro, Chw en de uitvoeringswetgeving hierbij) wordt behandeld.

Dit boek gaat uit van de meest recente wetswijzigingen (zoals ook de Wet aanpassing bestuursprocesrecht en Wet plattelandswoningen). Zowel nieuwe jurisprudentie die trendsettend is als oudere jurisprudentie die nog steeds relevant kan zijn, zijn opgenomen. De twee evaluaties van het Planbureau voor de leefomgeving waaruit blijkt hoe er in de praktijk met zaken om wordt gegaan en het nieuwe rijksbeleid (SVIR, Barro, inspectie Leefomgeving en transport e.d.) worden behandeld. Op diverse plekken wordt verwezen naar meningen uit de vakliteratuur.

Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met 'kanttekeningen voor de praktijk'. Daarin zijn tips opgenomen en complicaties voor de praktijk benoemd. Tevens wordt een doorkijk gemaakt naar de toekomstige Omgevingswet.

Met dit Handboek beschikt u over een actuele beschrijving van het RO-recht in zijn volle breedte en daarmee over een goed hulpmiddel voor de praktijk.

Auteur: mr. T.H.H.A. van der Schoot

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
T.H.H.A. van der Schoot
Uitgever
Berghauser Pont Publishing
ISBN
9789491073663
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
600

Actuele bestsellers!

  • 15,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 8,00
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,95
  • 23,95
  • 15,00
  • 22,99