Handboek non-duale coaching en therapie

Prijs € 34,90

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Alexander Zollner

Paperback | Januari 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Alexander ZollnerHandboek non-duale coaching en therapieDit Handboek vormt de neerslag van jaren ervaring en ontwikkeling van deze onconventionele visie op coaching en therapie. Het beschrijft zowel de theoretische achtergrond als de kenmerken en uitgangspunten van non-duale coaching en therapie. Het tweede deel van dit boek is een praktische beschrijving van de fasen van een non-duaal coachtraject waarin tal van oefeningen, visualisaties en meditaties zijn beschreven.Non-duale coaching en therapie is gebaseerd op het inzicht en de ervaring dat geluk en welbevinden geen resultaat zijn van onze inspanningen. Door conditionering, identificatie en dagelijkse drukte is het contact met de grond van ons bestaan verloren gegaan. Non-duale coaching en therapie stelt zich ten doel om de cliënt dit contact te laten herstellen en de cliënt daarin te verankeren in de hoop een duurzame basis van welbevinden te realiseren.Een praktisch werkboek voor zowel de therapeut en de cliëntInzichten en praktijkvoorbeelden gestoeld op ervaring en onderwijspraktijkWaardevolle brug van klassieke psychologie naar non-duale inzichten en coachingAuteur geeft jaarlijks trainingen, lezingen binnen Art of Life, een centrum voor non-duale bewustzijnsontwikkelingAuteur schrijft regelmatig artikelen voor het tijdschrift InzichtJaarlijks terugkerende opleiding Non-duale coachingRecensie van dr. P.H.G.M. (Paul) Soons, klinisch psycholoog. 'De tekst is toegankelijk en aansprekend geschreven. Geen onnodig ingewikkelde en verwarrende termen en definities. De auteur schrijft vanuit eigen diep doorleefde ervaring en sluit aan bij diverse wijsheid-tradities.Uniek in het Nederlands taalgebied, een waardevol boek, een handboek voor het aanleren van een innovatieve benadering van non-duale begeleiding, als beroepsopleiding voor professionals die al enige ervaring hebben met coaching en/of psychotherapie. Van harte aanbevolen!'

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Alexander Zollner
Uitgever
Samsara
ISBN
9789491411731
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
412

Beschrijving

Alexander Zollner
Handboek non-duale coaching en therapie

Dit Handboek vormt de neerslag van jaren ervaring en ontwikkeling van deze onconventionele visie op coaching en therapie. Het beschrijft zowel de theoretische achtergrond als de kenmerken en uitgangspunten van non-duale coaching en therapie. Het tweede deel van dit boek is een praktische beschrijving van de fasen van een non-duaal coachtraject waarin tal van oefeningen, visualisaties en meditaties zijn beschreven.

Non-duale coaching en therapie is gebaseerd op het inzicht en de ervaring dat geluk en welbevinden geen resultaat zijn van onze inspanningen. Door conditionering, identificatie en dagelijkse drukte is het contact met de grond van ons bestaan verloren gegaan.
Non-duale coaching en therapie stelt zich ten doel om de cliënt dit contact te laten herstellen en de cliënt daarin te verankeren in de hoop een duurzame basis van welbevinden te realiseren.

Een praktisch werkboek voor zowel de therapeut en de cliënt
Inzichten en praktijkvoorbeelden gestoeld op ervaring en onderwijspraktijk
Waardevolle brug van klassieke psychologie naar non-duale inzichten en coaching

Auteur geeft jaarlijks trainingen, lezingen binnen Art of Life, een centrum voor non-duale bewustzijnsontwikkeling
Auteur schrijft regelmatig artikelen voor het tijdschrift Inzicht
Jaarlijks terugkerende opleiding Non-duale coaching

Recensie van dr. P.H.G.M. (Paul) Soons, klinisch psycholoog.
'De tekst is toegankelijk en aansprekend geschreven. Geen onnodig ingewikkelde en verwarrende termen en definities. De auteur schrijft vanuit eigen diep doorleefde ervaring en sluit aan bij diverse wijsheid-tradities.

Uniek in het Nederlands taalgebied, een waardevol boek, een handboek voor het aanleren van een innovatieve benadering van non-duale begeleiding, als beroepsopleiding voor professionals die al enige ervaring hebben met coaching en/of psychotherapie. Van harte aanbevolen!'


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Alexander Zollner
Uitgever
Samsara
ISBN
9789491411731
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
412

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99